Zomer tuin yoga sessies

Verschillende zaterdagen

Zomer 2024

Inhoud

 

Het is zomer! Op 21 juni 2024 gaan we alvast van start met een extra outdoor programma! Naast onze vaste wekelijkse lessen in de studio van maandag tot donderdag hebben we in enkele weekends een leuk aanbod van tuin yoga sessies in de tuin van ons Kathleen. Op 10 min wandelen van onze studio. Dankjewel Kathleen! Uiteraard zullen we bij slecht weer deze lessen alsnog in de studio laten doorgaan. Check elke ochtend van zo’n tuin yoga sessie op deze pagina om te kijken of we de les verplaatsen naar de studio. Ten laatste om 8u die ochtenden zetten we een melding naast de les wanneer we de les verplaatsen naar de studio bij te nat of te koud weer, of bij te nat gras van de dagen ervoor. Bij geen extra bericht gaat het gewoon in de tuin door.

Ziehier het hele programma van tuin yogalessen deze zomer die je gewoon kan betalen met je beurtenkaart of abonnement. Je mag ook gewoon een los lesje volgen aan de prijs van €14. Elke les duurt 60 à 70 minuten.

Za 22 juni, 11u, yin yoga met Veerle

Za 29 juni, 11u, yin yoga met Mieke

Za 6 juli, 9u30 mantra zingen, 11u yin yoga met Veerle

Za 27 juli, 11u yin yoga met Liesje

Za 3 aug, 9u30 mantra zingen, 11u yin yoga met Veerle

Za 24 aug, 11u, yin yoga met Mieke

Al deze bovenstaande lessen kan je apart boeken via deze link.

 

Praktisch 

Voor wie: al onze fantastische Prana Yogi’s & nieuwe yogi’s

Prijs: een beurt van je kaart of €14

Inschrijven:

Wil je erbij zijn? Klik op deze link om in te schrijven per sessie.

Boek je plaats aub bewust. We werken niet met voorafbetalingen, maar wel met het vertrouwen dat je niet zomaar een plek inneemt om de week zelf te kijken of het past. Elke inschrijving is een engagement en telkens een positieve intentie om deel te nemen.

Wanneer de les volzet is kan je niet meer klikken op de datum en het uur, stuur ons dan een mailtje voor de wachtlijst en probeer zelf gewoon de dagen ervoor nog opnieuw te boeken in het geval van vrijgekomen plaatsen.

Annulatie: je kan een gewone tuin yoga les tot 4u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 4u op voorhand dan trekken we een beurt van je kaart af, of indien je geen kaart hebt vragen we je om €14 over te schrijven op onze rekening.

Adres: Tuin Kathleen, Kerkhoflei 33, 2861 OLV Waver. Het huis is 70m achterin gelegen, wandel over de onverharde weg recht over de Schranslei. Parkeren doe je in de straat of op de parking van SKWavria. Fietsen mogen gestald worden aan het huis. Uiteraard zullen we bij slecht weer deze lessen alsnog in de studio laten doorgaan. Check elke ochtend van zo’n tuin yoga sessie op deze pagina om te kijken of we de les verplaatsen naar de studio. Ten laatste om 8u die ochtenden zetten we een melding naast de les wanneer we de les verplaatsen naar de studio bij te nat of te koud weer, of bij te nat gras van de dagen ervoor. Bij geen extra bericht gaat het gewoon in de tuin door.

Meebrengen & kledij: Breng je eigen matje mee & een dekentje. We gebruiken tijdens de tuinsessies standaard geen yogaprops. Wil je graag een bolster of kussen gebruiken voor zittende poses, breng dit dan zelf mee. Doe gemakkelijke kledij aan, met voldoende laagjes, aangepast aan het weer. Indien de zon schijnt zijn er zowel zon- als schaduwplaatsen. Breng je zonnemelk mee.

Uitleg lessen: check onze yogastijlen pagina om de inhoud van de lesstijlen te ontdekken, klik hier

 

Andere zomeractiviteiten

Ontdek ook zeker onze extra activiteiten deze zomer in de tuin, klik per event door naar alle info & inschrijving.

Vrijdag 21 juni, 19u30 – 21u Mantra Concert voor de aarde met Veerle, Karen & Guy, €25

Zaterdag 20 juli, 10u30 – 12u Zomer Tuin Live Music Yin Yoga met Veerle & Karen, €25

Zondag 28 juli, 13u30 – 17u Happy Get Together Quiz & Babbel met Karen & Kurt, €15

Donderdag 29 augustus, 12u30 – 15u Happy Get Together Lunch Time bij Triple C’s (niet in de tuin van Kathleen) met Karen, de activiteit is gratis, je betaalt je eigen lunch & drank