Happy Get Together Quiz & Babbel

Zondag 28 juli

13u30 – 17u

Inhoud

 

Kom gezellig mee quizzen & babbelen tijdens deze verbindende namiddag. Karen & Kurt zijn je quizmasters. 

We verwelkomen je graag om 13u30. Om 14u gaan we van start met een zeer ludieke quiz met zowel denk- als doevragen. We houden het grappig & luchtig, bereid je voor op veel lachen & plezier maken. Rond 16u is het einde van de quiz voorzien en babbelen we nog een uurtje verder. De hele namiddag zijn er drank & tapa’s voorzien, inbegrepen in de prijs.

Ter plaatse delen we je in een team in. Afhankelijk van het aantal deelnemers vormen we ploegen van 4 tot 6. Uiteraard mag je samen in een ploeg met de mensen met wie je samen komt naar dit evenement. Maar kom dus ook gerust alleen, wij verbinden je graag met anderen.

Voor de winnende ploeg is er een ludieke prijs voorzien. En uiteraard de eer. Sowieso wint iedereen een namiddag plezier & verbinding. 

Dit evenement gaat door in de tuin van Kathleen. Op 10 min wandelen van onze studio. Uiteraard zullen we bij slecht weer dit evenement alsnog in de studio laten doorgaan. Check de ochtend van dit evenement op deze pagina om te kijken of we het verplaatsen naar de studio. Ten laatste om 8u zetten we een melding erbij wanneer we het evenement verplaatsen naar de studio bij te nat of te koud weer, of bij te nat gras van de dagen ervoor. Bij geen extra bericht gaat het gewoon in de tuin door.

Met het Happy Get Together concept willen we graag mensen samen brengen op een luchtig niveau met iets anders dan yoga.  Een community in plezier, liefde & connectie, that’s what we aim for! In het verleden organiseerden we in het kader van dit concept reeds een gezellig samenzijn in de tuin, twee parties, een Rummikub tornooi en gezellige lunches. 

Praktisch 

Voor wie: al onze fantastische Prana Yogi’s

Prijs: €15

Inschrijven:

Wil je erbij zijn? Klik op deze link om in te schrijven.

Boek je plaats aub bewust. We werken niet met voorafbetalingen, maar wel met het vertrouwen dat je niet zomaar een plek inneemt om de week zelf te kijken of het past. Elke inschrijving is een engagement en telkens een positieve intentie om deel te nemen.

Wanneer dit evenement volzet is kan je niet meer klikken op de datum en het uur, stuur ons dan een mailtje voor de wachtlijst en probeer zelf gewoon de dagen ervoor nog opnieuw te boeken in het geval van vrijgekomen plaatsen.

Annulatie: je kan dit evenement tot 24u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand dan vragen we je om €15 over te schrijven op onze rekening.

Adres: Tuin Kathleen, Kerkhoflei 33, 2861 OLV Waver. Het huis is 70m achterin gelegen, wandel over de onverharde weg recht over de Schranslei. Parkeren doe je in de straat of op de parking van SKWavria. Fietsen mogen gestald worden aan het huis. Uiteraard zullen we bij slecht weer dit evenement alsnog in de studio laten doorgaan. Check de ochtend van dit evenement op deze pagina om te kijken of we het verplaatsen naar de studio. Ten laatste om 8u die ochtend zetten we een melding naast het evenement wanneer het verplaatst naar de studio bij te nat of te koud weer, of bij te nat gras van de dagen ervoor. Bij geen extra bericht gaat het gewoon in de tuin door.

Meebrengen & kledij: Wij voorzien tafels & stoelen. Doe kledij aan, met voldoende laagjes, aangepast aan het weer. Indien de zon schijnt zijn er zowel zon- als schaduwplaatsen. Breng je zonnemelk mee.

Quizmasters 

 

 

Karen Vanlangendonck en haar partner Kurt Hullenkremer zijn de quizmasters van dienst. Als koppel maken ze samen veel plezier en houden ze van sport & spel. Samen vormen ze een ludiek team met een creatieve geest en houden ze van het samenbrengen van mensen in verbinding. 

In de toekomst gaan ze nog vaker samenwerken, met een aanbod van leefstijl workshops. Later hierover meer. 

Lees hier meer over Karen. 

Lees hier meer over Kurt.

 

Andere zomeractiviteiten

Ontdek ook zeker onze extra activiteiten deze zomer in de tuin, klik per event door naar alle info & inschrijving.

Vrijdag 21 juni, 19u30 – 21u Mantra Concert voor de aarde met Veerle, Karen & Guy, €25

Zomer tuin yoga lessen, op verschillende zaterdagen met verschillende teachers, €14 of een beurt van je kaart

Zaterdag 20 juli, 10u30 – 12u Zomer Tuin Live Music Yin Yoga met Veerle & Karen, €25

Donderdag 29 augustus, 12u30 – 15u Happy Get Together Lunch Time bij Triple C’s (niet in de tuin van Kathleen) met Karen, de activiteit is gratis, je betaalt je eigen lunch & drank