Happy Get Together Lunch Time

Donderdag 29 augustus

12u30 – 15u 

Inhoud

Eén van de meest frappante zaken die me is bijgebleven van de Netflix docureeks “Live to 100: secrets of the Blue Zones” is dat sociaal contact & plezier maken in de top 5 staat van de beste manieren om gezonder oud te worden. Wauw! Hoe tof is dat? 

Dit motiveerde me om weer eens een Happy Get Together activiteit in te plannen. Deze zomer neem ik je graag mee uit lunchen naar Triple C’s, een plek waar je zorgenloos kan genieten van food & fun met familie & vrienden, of in dit geval, gelijkgestemde yogi’s. Op slechts 10 minuten wandelen van onze studio. Er is plaats voor 9 personen per datum. Want ik wil graag mensen samen brengen in kleine gezellige groep. Om dan te zien welke mooie gesprekken daaruit ontstaan. Snel zijn met inschrijven is dus de boodschap. Je kan de lunch eventueel combineren met een yogalesje diezelfde ochtend in de yogastudio (apart te boeken via het lesrooster).

Wat doen we? Gezellig lunchen & babbelen. Er is geen programma, spel of activiteit voorzien. Het is gewoon een verbindend samenzijn. Simpel. Iedereen betaalt nadien zijn/haar eigen consumpties en we ronden ten laatste af om 15u. Bij mooi weer zitten we op het terras, bij te koud of nat weer zitten we binnen.

Check hier de website van Triple C’s als je de menukaart op voorhand wil checken. Je hoeft het eten niet op voorhand te bestellen.

Met het Happy Get Together concept willen we graag mensen samen brengen op een luchtig niveau met iets anders dan yoga.  Een community in plezier, liefde & connectie, that’s what we aim for! In het verleden organiseerden we in het kader van dit concept reeds een gezellig samenzijn in de tuin, twee parties en een Rummikub tornooi. 

 

 

Praktisch

Voor wie: al onze yogi’s die graag willen genieten van sociaal contact bij een gezellige lunch

Datum: Donderdag 29 augustus 2024 van 12u30 tot 15u

Prijs: je betaalt ter plaatse je eigen lunch, voor de rest is dit event gratis

Inschrijven:

Wil je erbij zijn? Klik op deze link om in te schrijven.

Boek je plaats aub bewust. We werken niet met voorafbetalingen, maar wel met het vertrouwen dat je niet zomaar een plek inneemt om de week zelf te kijken of het past. Elke inschrijving is een engagement en telkens een positieve intentie om deel te nemen.

Wanneer dit event volzet is kan je niet meer klikken op de datum en het uur, stuur ons dan een mailtje voor de wachtlijst en probeer zelf gewoon de dagen ervoor nog opnieuw te boeken in het geval van vrijgekomen plaatsen.

Annulatie: je kan tot 24u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om voor dit evenement €15 annulatiekost te betalen.

Adres: Triple C’s Food & Fun, Dijk 85A, 2861 OLV Waver

Meebrengen: honger & je goede humeur

Kledij: bij voorkeur zitten we buiten, voorzie je zeker op de gepaste kledij naargelang het weer. Bij te koud of nat weer zitten we binnen.

 

 

 

Organisator

 

Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met ondertussen meer dan 1000 opleidingsuren die steeds blijft bijscholen om meer te ontdekken van de wondere wereld van yoga & leefstijl.

Ze begon 25 jaar geleden les te geven, waar ze eerst het fitness- en aerobic pad bewandelde en waar de richting na een tijd bijgestuurd werd naar yoga. In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar Ashtanga & Vinyasa beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Naast de vele lessen & workshops die ze geeft in haar eigen Studio begeleidt ze ook regelmatig yogaretreats en -weekends, organiseert & host ze teacher trainingen en runt ze de Studio met een warm hart en gefocuste geest. Ze vindt het van groot belang dat iedereen die hier komt een thuisgevoel ervaart. Samen met haar fantastisch team slaagt ze daar wonderbaarlijk in en raken ze vele harten.

Tijdens de Corona-crisis hield Karen zich heel goed staande, dankzij haar yogaleven. Ze keek naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Prana Yoga Academy werd geboren, haar online yogaplatform waarmee ze yoga tot in de huiskamers brengt. Ze is blij dat ze op deze manier sprankels van yoga-inspiratie kan doorgeven aan een ruimer publiek.

Haar grootste inspirators bij wie ze vele workshops & opleidingen volgde zijn: Mirjam Wagner, David Lurey, Sarah Powers, Katiza Satya, Lizzie Lasater, Meghan Currie, Paul van Hooydonck, Teune Van der Wildt, Elsie Matthyssens, Esther Scheen, Jeske Papadopoulos.

Karen’s manier van lesgeven is heel vloeiend, haar stem brengt je in yinnere lessen naar een diepere vorm van relaxatie, haar talks leiden je tot je diepste zelf. Bij haar voel je dat je goed genoeg bent & je leert stap voor stap te ademen door de uitdagingen van je eigen leven. Haar enthousiasme is aanstekelijk waardoor je in de yangere lessen ongedwongen gemotiveerd wordt om te bewegen met plezier. Ze verwelkomt iedereen met een stralende glimlach en een open hart…