Mantra Concert in de tuin

Vrijdag 21 juni 2024

19u30 – 21u 

Inhoud

21 juni, international yoga day. Een mooie gelegenheid om dit mantra concert te laten plaatsvinden in de tuin van Kathleen. Een prachtige plek in het groen om positive vibes op te doen!

Dit mantra concert is een gelegenheid om jouw innerlijke wereld te vertalen naar klank. Het groepsgebeuren versterkt de magie die ontstaat wanneer je vanuit je diepste wezen zingt. We nodigen je uit om alles even los te laten en je ziel te laten zingen.

Er is geen voorkennis vereist en het geeft ook helemaal niet als je niet echt toonvast kan zingen. Het gaat om de overgave en het plezier dat we beleven door samen een lied te creëren.

We zingen een tiental mantra’s, begeleid door gitaar, harmonium en drum.

Samen vieren, verbinden, trillen, zingen… 

Dit concert wordt geleid met zang & gitaar door Veerle Hollevoet.

Ze krijgt versterking van Karen Vanlangendonck. Via haar indisch harmonium & stem creëert ze een samen met Veerle een magische blend.

Guy De Castro vult de dames mooi aan met percussie & ukelele.

 

 

Praktisch

Voor wie: iedereen die houdt van muziek, mantra’s & diepgang. Geen zang ervaring vereist.

Datum: Vrijdag 21 juni 2024 van 19u30 tot 21u

Prijs: €25 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Inschrijven:

Inschrijven kan vanaf woe 27 maart 2024 om 18u. Dan pas gaat de inschrijflink werken. 

Wil je erbij zijn? Klik op deze link om in te schrijven.

Boek je plaats aub bewust. We werken niet met voorafbetalingen, maar wel met het vertrouwen dat je niet zomaar een plek inneemt om de week zelf te kijken of het past. Elke inschrijving is een engagement en telkens een positieve intentie om deel te nemen.

Wanneer dit event volzet is kan je niet meer klikken op de datum en het uur, stuur ons dan een mailtje voor de wachtlijst en probeer zelf gewoon de dagen ervoor nog opnieuw te boeken in het geval van vrijgekomen plaatsen.

Annulatie: je kan tot 24u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Adres: Tuin Kathleen, Kerkhoflei 33, 2861 OLV Waver. Het huis is 70m achterin gelegen, wandel over de onverharde weg recht over de Schranslei. Parkeren doe je in de straat of op de parking van SKWavria. Fietsen mogen gestald worden aan het huis. Check de dag zelf op deze pagina om te kijken of we de les verplaatsen naar de studio wegens te slecht weer. Bij geen extra bericht gaat het gewoon in de tuin door.

Meebrengen: afgesloten flesje water, eigen yogamat, strandlaken, kussen of stoeltje om in het gras te zitten.

Kledij: makkelijke kledij waarmee je op de grond kan zitten, aangepast aan het weer.

Extra info: wij voorzien in de tuin geen yogaprops, voorzie je hier zelf op aub.

 

 

Muzikanten

Veerle Hollevoet

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. Al 20 jaar zingt ze mantra en kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti Yoga.

Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dans en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze volgde verschillende Bhakti workshops en retreats, onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu & Mischka,… Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze nog jonger was.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Onder het motto “You can join in, choose for love, the power of oneness, Om “, begeleidt ze haar lessen en zingt ze met vreugde en open hart, én met de uitnodiging om deel te nemen. Laat je adem je leraar zijn en kom dicht bij jezelf.

Lees hier meer over Veerle.

 

Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met 24 jaar ervaring. 

In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar krachtigere vormen van yoga beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Lees hier meer over Karen. 

Veerle & Karen zongen jaren samen in een mantra band en werken de laatste jaren op regelmatige basis samen tijdens yogalessen, weekends, retreats en workshops. Waar ze hun muzikaliteit en liefde voor yogales geven samen brengen om velen te inspireren op hun persoonlijke pad. Tijdens dit concert worden ze via percussie, gitaar & ukelele mee begeleid door Guy De Castro.