Algemene voorwaarden

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Elke betaling gebeurt cash of met de Payconiq app. Gelieve op tijd je beurtenkaart te vernieuwen.

Beurtenkaarten zijn enkel verlengbaar wegens medische redenen met een geldig doktersvoorschrift of wegens tijdelijke sluiting van de Studio. Terugbetaling is niet mogelijk. Als je ziek bent en gedurende langere tijd niet kan deelnemen aan de lessen (wij zijn ervan overtuigd dat ook in tijden van ziekte vele van onze yogastijlen wel haalbaar zijn), dan mag je ons verwittigen met een mailtje. Wij bevriezen op dat moment je kaart en als je terugkomt breng je een doktersbewijs mee voor de periode van je afwezigheid. Met plezier verlengen wij dan je kaart en hopen we dat de gezondheid weer kan floreren.

Het uurrooster kan op elk moment gewijzigd worden. Voor elke les dien je te reserveren via ons lesrooster. Kostenloos annuleren kan tot 4u voor de les. Later annuleren betekent je les betalen, wij duiden dan zelf een beurt op je kaart aan.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen. Wij raden u aan om een privé ongevallen verzekering af te sluiten. Bij Zekersporten.be kunt u een interessante, voordelige sportverzekering afsluiten.

De meeste ziekenfondsen betalen per jaar een bedrag aan je terug (15 à 20€) als je lid bent bij een sportclub. Wij zijn een erkende sportclub, dus je mag het sportaanvraagformulier van jouw ziekenfonds bij ons laten invullen, 1x per jaar.

Bij aankoop van een online les, reeks of bundel uit onze webshop krijg je twee mails toegestuurd: eentje met de bevestiging van je aankoop, een andere met je toegang tot de les in onze Academy. Eens je die hebt, heb je die voor altijd. Je kan niet afzien van deze aankoop, er gebeuren geen terugbetalingen. Mogen we vragen om deze toegangscode niet door te sturen naar anderen. We rekenen op je eerlijkheid, we schenken je hierbij het volste vertrouwen. Namasté.