Veerle Hollevoet

Veerle Hollevoet

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. 

 Al 20 jaar zingt ze Mantra en Kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti yoga.

Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dans, en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze volgde verschillende Bhakti workshops and retreats, onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu en Mischka,… Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze jong was, zingt reeds negen  jaar Mantra en Kirtan in yoga-studio’s en geeft workshops in België en daarbuiten.

De laatste jaren kwam ook de Thaise Yoga Massage meer en meer in haar wereld. Ze volgde reeds succesvol verschillende workshops en trainde onder meer bij  Siawash Peyman, Marec Gabor en Thierry Bienfaissant. Ze behaalde de certificaten Authentic Traditional Thai Yoga Massage, Intuitive Journey to Thai Massage, Anathai Breathing and Therapeutic Thai Yoga Massage, certified by the International Society of Traditional Thai Yoga Massage ‘ Sunshine House’. Ze engageert zich in de Thaise yoga school in Brussel.

Ze volgde Teacher Trainingen Yin Yoga bij Mirjam Wagner, Karen Vanlangendonck & Esther Scheen. Ze volgde de Veronica Sherborn methode die resulteert in leuke Ouder-kind yoga. Ze verdiept zich in de kunst van meditatie.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.  

Samen met Karen begeleidt ze de yogaweekends- & retreats van onze studio.

Onder het motto “You can join in, choose for love, the power of oneness, Om “, begeleidt ze haar lessen en zingt ze met vreugde en open hart, én met de uitnodiging om deel te nemen. Laat je adem je leraar zijn en kom dicht bij jezelf.

Yogastijlen in onze Studio met Veerle: Mantra Zingen, Yin Yoga