Reviews

“Dit is mijn yogajuf”, dat ging er door me heen tijdens de eerste les bij Karen in Prana Yoga Studio. Sceptisch was ik over de gedachte, hoe kon ik dat zo snel al weten, na nog geen halve les? Jaren later inspireert Karen me nog steeds met haar kennis en ervaring, haar gevoeligheid, haar authenticiteit, haar voeten stevig op de grond, haar gevoel voor humor vergezeld van een aanstekelijke lach en de warmte die ze uitstraalt naar iedereen die de studio binnenkomt. Ze is mijn juf, zeker weten

Veerle Peeters, 42 jaar

Prana Yoga Studio is voor mij nu al enkele jaren de “Place To Be” waar ik me thuis voel. Zowel lichamelijk als geestelijk ben ik veranderd & sterker geworden. Ik vind veel ontspanning in de Yin sessies en ik voel ontspanning bij de inspanning van de Hatha Yoga, Vinyasa Flow & Strength & Stretch. Het is een meerwaarde om dit allemaal te kunnen beleven samen met al die andere mensen in dezelfde spirit van yoga. Elke keer opnieuw verlaat ik de studio met een goed gevoel! Dit is uiteraard alleen mogelijk dankzij dat geweldige teacherteam! Namasté.

Wilfried De Wilde, 60 jaar

De warme ontvangst en het enthousiasme van Karen zorgen steeds voor een lach op je gezicht en je voelt je meteen welkom. Zelfs tijdens de krachtige oefeningen in de strength & stretch lessen moedigt ze je aan om vol te houden en te blijven lachen, zo fijn hoe ze haar positiviteit overbrengt naar anderen. De vinyasa flow les op donderdagochtend is ook een echte aanrader om je dag met meer energie en innerlijke rust te beginnen. De maandelijkse thema’s van de vinyasa flow lessen zorgen voor een goede afwisseling en bieden je telkens een nieuwe uitdagende pose aan om naar toe te werken, wat heel motiverend werkt. Het is de ideale plek om na een drukke dag even helemaal tot rust te komen en al je zorgen te vergeten.

Natalie Chatzikonstandi, 21 jaar

Twee jaar geleden kwam ik tijdens een moeilijke periode in Prana Yoga Studio terecht.  De studio werd mijn plekje van rust, ook in tijden van onrust. De lessen zijn heel toegankelijk voor iedereen, zonder zweverig te zijn. De sfeer is er warm, zorgend, uitnodigend, overgoten met een snuifje humor. Het aanbod is heel variërend waardoor je makkelijk kan inspelen op wat jouw lichaam of geest net op dat moment nodig heeft.

Alexandra Nijssen, 53 jaar

Enkele jaren geleden moest ik noodgedwongen door mijn tinnitus op zoek naar een nieuwe sport die mij zowel lichamelijk kon uitdagen als innerlijke rust kon geven. Met een bang hartje stapte ik binnen in een voor mij onbekende wereld. Echter ben ik onthaald geweest door super lieve mensen die mij na vele proeflesjes hebben laten ontdekken dat een stevige vinyasa les je deftig kan laten zweten en mij een uurtje kan laten vergeten wat er in mijn hoofd afspeelt. De vele aanwijzingen van de lesgevers zijn van goud om van prille beginner uit te groeien tot iemand die elke keer uitkijkt naar een nieuw yoga lesje.

Tom, 47 jaar

Door het aanbod van Prana Yoga Studio kan je kiezen wat voor jou het beste past op elk moment van je leven. Afhankelijk van wat je lichaam, geest, ziel nodig heeft. Prana Yoga is meer dan yoga. Het is een haven waar je als mens kan groeien, jezelf kan zoeken en misschien zelfs vinden. Dat kan dan plots gebeuren, zo maar, vaak onverwacht.

Nicole Berings, 64 jaar

Karen is een geweldig lieve en inspirerende vrouw. Elke keer kom ik met een glimlach terug thuis na de yogalessen. Een aanrader!

Zoë Joy Roelant, 30 jaar