Zomer tuin live music yin yoga

Zaterdag 20 juli

10u30 – 12u

Inhoud

 

Kom genieten van dit heerlijke yin yoga evenement begeleid met live muziek door Veerle & Karen. Laat je in diepe stretches & ontspanning gaan met een open hart en luister naar de blend van klanken tussen de 2 stemmen, de gitaar en het indisch harmonium.

Veerle & Karen zingen & musiceren al jaren samen en hun tweestemmigheid heeft al meerdere mensen in vervoering gebracht. Ze zingen ook telkens recht vanuit het hart, zodat ook jouw hart beroerd kan worden.

Yin Yoga is een trage les waarbij we 3 tot 7 minuten in een zittende of liggende pose blijven. Tussen de poses is er rust. We willen in vele poses een diepe weerstand opwekken, waardoor er heel wat gevoeld en losgemaakt kan worden.

Deze vorm van yoga creëert meer ruimte op fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau, het brengt flexibiliteit en openheid in wie we zijn. We maken onze dieperliggende bindweefsels sterker, elastischer en gezonder. Ook de organen krijgen hun heling, via de meridiaanlijnen.

Deze les is zowel voor beginners als gevorderden.

Dit evenement gaat door in de tuin van Kathleen. Op 10 min wandelen van onze studio. Uiteraard zullen we bij slecht weer dit evenement alsnog in de studio laten doorgaan. Check de ochtend van dit evenement op deze pagina om te kijken of we het verplaatsen naar de studio. Ten laatste om 8u zetten we een melding erbij wanneer we het evenement verplaatsen naar de studio bij te nat of te koud weer, of bij te nat gras van de dagen ervoor. Bij geen extra bericht gaat het gewoon in de tuin door.

Praktisch 

Voor wie: al onze fantastische Prana Yogi’s & nieuwe yogi’s

Prijs: €25

Inschrijven:

Wil je erbij zijn? Klik op deze link om in te schrijven.

Boek je plaats aub bewust. We werken niet met voorafbetalingen, maar wel met het vertrouwen dat je niet zomaar een plek inneemt om de week zelf te kijken of het past. Elke inschrijving is een engagement en telkens een positieve intentie om deel te nemen.

Wanneer dit evenement volzet is kan je niet meer klikken op de datum en het uur, stuur ons dan een mailtje voor de wachtlijst en probeer zelf gewoon de dagen ervoor nog opnieuw te boeken in het geval van vrijgekomen plaatsen.

Annulatie: je kan dit evenement tot 24u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand dan vragen we je om €25 over te schrijven op onze rekening.

Adres: Tuin Kathleen, Kerkhoflei 33, 2861 OLV Waver. Het huis is 70m achterin gelegen, wandel over de onverharde weg recht over de Schranslei. Parkeren doe je in de straat of op de parking van SKWavria. Fietsen mogen gestald worden aan het huis. Uiteraard zullen we bij slecht weer dit evenement alsnog in de studio laten doorgaan. Check de ochtend van dit evenement op deze pagina om te kijken of we het verplaatsen naar de studio. Ten laatste om 8u zetten we een melding erbij wanneer we het evenement verplaatsen naar de studio bij te nat of te koud weer, of bij te nat gras van de dagen ervoor. Bij geen extra bericht gaat het gewoon in de tuin door.

Meebrengen & kledij: Breng je eigen matje mee & een dekentje. We gebruiken tijdens de tuinsessies standaard geen yogaprops. Wil je graag een bolster of kussen gebruiken voor zittende poses, breng dit dan zelf mee. Doe gemakkelijke kledij aan, met voldoende laagjes, aangepast aan het weer. Indien de zon schijnt zijn er zowel zon- als schaduwplaatsen. Breng je zonnemelk mee.

Teachers & muzikanten

Veerle Hollevoet

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. Al 20 jaar zingt ze mantra en kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti Yoga.

Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dans en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze volgde verschillende Bhakti workshops en retreats, onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu & Mischka,… Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze nog jonger was.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Onder het motto “You can join in, choose for love, the power of oneness, Om “, begeleidt ze haar lessen en zingt ze met vreugde en open hart, én met de uitnodiging om deel te nemen. Laat je adem je leraar zijn en kom dicht bij jezelf.

Lees hier meer over Veerle.

 

Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met 24 jaar ervaring. 

In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar krachtigere vormen van yoga beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Lees hier meer over Karen. 

Andere zomeractiviteiten

Ontdek ook zeker onze extra activiteiten deze zomer in de tuin, klik per event door naar alle info & inschrijving.

Vrijdag 21 juni, 19u30 – 21u Mantra Concert voor de aarde met Veerle, Karen & Guy, €25

Zomer tuin yoga lessen, op verschillende zaterdagen met verschillende teachers, €14 of een beurt van je kaart

Zondag 28 juli, 13u30 – 17u Happy Get Together Quiz & Babbel met Karen & Kurt, €15

Donderdag 29 augustus, 12u30 – 15u Happy Get Together Lunch Time bij Triple C’s (niet in de tuin van Kathleen) met Karen, de activiteit is gratis, je betaalt je eigen lunch & drank