Yoga onder de notenbomen

Zaterdag 2 juli 2022

14u – 15u 

Inhoud

Op 2 juli geeft Karen Vanlangendonck van Prana Yoga Studio OLV-Waver in samenwerking met Bioboer Busschots een heerlijke yoga sessie onder de notenbomen van 14u tot 15u ten voordele van de Dierenbescherming Mechelen!
We bewegen ons lichaam op een toegankelijke manier, in de vorm van enkele verstevigende & stretchende poses. We voelen hierbij hoe we onze ademhaling kunnen beïnvloeden op een positieve manier om met meer energie naar huis te gaan. We brengen onze aandacht ook naar onze geest en merken mindful op hoe onze gedachten soms de overhand nemen. 
 
Iedereen is welkom, ook zonder yoga ervaring. Na de yogasessie is er nog een mogelijkheid om te blijven napraten bij een lekker biodrankje, aangeboden door de Bioboer. 
 

Bioboer Busschots doneert op deze dag ook alle winst van eigen teelt groenten en fruit aan de Dierenbescherming Mechelen!

 
De lokale keramisch artieste Mieke Barrier van mpunt.be verkoopt ook prachtige artisanale dierenkommen waarvan een deel van de opbrengst naar de Dierenbescherming gaat. 
 

 

 

 

Praktisch

Voor wie: iedereen die graag wil bewegen, in balans wil komen én iets voor de dieren wil doen

Tijdstip: van 14u tot 15u

Prijs voor de yogales: €15 (ter plaatse te betalen, cash). Alle opbrengsten gaan naar de Dierenbescherming Mechelen. Omdat we hun inspanningen, passie & werk wat ze doen voor onze diertjes graag willen ondersteunen.

Inschrijven: https://calendly.com/pranayogastudio/yoga-onder-de-notenbomen. Zeker op tijd zijn, want de plekken zijn beperkt!

Adres: Bioboer Busschots, Mechelbaan 133, 2500 Lier. Achteraan op de parking onder notenbomen.

Meebrengen & kledij: Breng een eigen matje of grote handdoek mee. En een flesje water. Doe gemakkelijk stretchende kledij aan, kleed je naargelang het weer in laagjes. 

 

Teacher

 

Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met meer dan 20 jaar ervaring. 

In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar krachtigere vormen van yoga beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Lees hier meer over Karen.