Mieke Barrier

Mieke Barrier

Mieke Barrier woont in Waver samen met haar man Steve en haar 2 zonen. Tijdens de schoolweek werkt ze met hart & ziel als zorgjuf in een kleuterschool te Mechelen. Waar ze zeer regelmatig kidsyoga doet met de kapoenen, onder het motto je kan niet vroeg genoeg beginnen aan een gezond lichaam en geest. De positieve invloed die yoga op hen heeft is enorm: ze zijn rustiger, genieten meer, durven zich meer te uiten, praten makkelijker over hun gevoelens, ze worden verdraagzamer,…

In 2016 startte ze de kids en tieneryoga op in onze studio maar later gaf ze deze fakkel door.

Sinds 2017 volgde ze verschillende Yin Yoga opleidingen en na deze geweldige ervaring viel alles voor haar op zijn plaats! Yin Yoga werd haar stokpaardje. Omdat Mieke zelf heel yang is, zorgt dit voor een perfect evenwicht.

Mieke is ondertussen volledig opgeleid als kinderyogadocente bij Arterre, Helen Purperhart en El Sole. Ook mindfulness voor kids kwam daar aan bod. Haar inspiratie voor de volwassen lessen haalt ze uit haar yin & restorative opleidingen bij Mirjam Wagner, Anat Geiger, Marcel van de Vis Heil, Lizzie Lasater, Karen Vanlangendonck & Esther Scheen. Leergierig als ze is blijft ze zich bijscholen. 

Yogastijlen in onze Studio met Mieke: Yin Yoga, Restorative Yoga