Yogaweekend Zeeland

Yogaweekend Zeeland

3 september – 5 september 2021

 

We beleven met een vleugje stilte ons yogaweekend op de prachtige locatie “De Schouw”, ook wel “De Lichte Weg” genaamd, een authentiek gebouw met Jugendstil elementen. De rust daalt over je neer van zodra je er binnenstapt. De inrichting is met veel liefde, zorg & aandacht gecreëerd. Het is gelegen in Noordgouwe, in Zeeland, niet zo ver van het bekendere Renesse. Check hier hun website: kuuroorddeschouw.nl.

 

Karen Vanlangendonck & Veerle Hollevoet begeleiden je doorheen het hele weekend met een mix van yoga, meditatie, relaxatie, wandelen, muziek & yoga op het strand.

Karen begeleidt reeds jaren yogaweekends- en weken, naast het runnen van haar yogastudio Prana Yoga Studio te Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Ze voelt zich telkens weer als een vis in het water, haar naturelle aanpak maakt dat je je meteen welkom en op je gemak voelt. Iedereen is welkom, met of zonder ervaring.

Veerle is een levendige dame met veel dankbaarheid & liefde, zij was al vaker mede-teacher op vele yoga- en thai yoga massage weekends. Haar muzikaliteit, haar gouden handen & haar diepgewortelde liefde voor het leven maken haar de perfecte partner in crime voor dit weekend. Ze zal ook enkele massage-momenten aanbieden tijdens dit weekend.

 

Aankomst op deze heerlijke locatie is voorzien tussen 17u en 18u30 op vrijdag & we vertrekken weer op zondag om 14u.

 

Programma: later te bepalen

 

Inbegrepen in de prijzen: alle yogasessies, accommodatie, alle maaltijden (6), heel het weekend door water, koffie & thee

 

Niet inbegrepen: vervoer, massages

 

Prijzen:

1-persoonskamer met douche & toilet: €475

2-persoonskamer met douche & toilet: €450

1-persoonskamer met eigen wasbak en gemeenschappelijke douche & toilet: €425

2-persoonskamer met eigen wasbak en gemeenschappelijke douche & toilet: €400

 

Reserveren:

Wegens Corona is dit weekend verplaatst van 2020 naar 2021. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Nieuwe inschrijvingen nemen we echter pas aan als er meer zekerheid is over de situatie. Wil je graag mee? Stuur dan een mailtje naar admin@pranayogastudio.be en geef je voorkeur van kamertype op. We houden je op de hoogte. 

 

We kijken er naar uit en maken er ongetwijfeld weer een zalige zen-tijd en me-time van!