Yogaweekend Zeeland

3 september – 5 september 2021

Dit weekend is verplaatst van het weekend van 3 september 2021. Mogelijk komen er enkele plaatsen vrij. Heb je interesse?  Lees onderaan onze reserveringsinfo en laat je gerust op de wachtlijst zetten als je wil inschrijven. Wij houden je op de hoogte.  

Deze keer gaan we met een vleugje stilte ons yogaweekend beleven op de prachtige locatie “De Schouw”, ook wel “De Lichte Weg” genaamd, een authentiek gebouw met Jugendstil elementen. De rust daalt over je neer van zodra je er binnenstapt. De inrichting is met veel liefde, zorg & aandacht gecreëerd. Het is gelegen in Noordgouwe, in Zeeland, niet zo ver van het bekendere Renesse. Check hier hun website: kuuroorddeschouw.nl.

Karen Vanlangendonck & Veerle Hollevoet begeleiden je doorheen het hele weekend met een mix van yoga, meditatie, relaxatie, wandelen, muziek & yoga op het strand. Karen begeleidt reeds jaren yogaweekends- en weken, naast het runnen van haar yogastudio Prana Yoga Studio te Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Ze voelt zich telkens weer als een vis in het water, haar naturelle aanpak maakt dat je je meteen welkom en op je gemak voelt. Iedereen is welkom, met of zonder ervaring. Veerle is een levendige dame met veel dankbaarheid & liefde, zij was al vaker mede-teacher op vele yoga- en thai yoga massage weekends. Haar muzikaliteit, haar gouden handen & haar diepgewortelde liefde voor het leven maken haar de perfecte partner in crime voor dit weekend. Ze zal ook enkele massage-momenten aanbieden tijdens dit weekend.

Aankomst op deze heerlijke locatie is voorzien tussen 17u en 18u30 op vrijdag & we vertrekken weer op zondag om 14u.

Programma:

Later te bepalen

Inbegrepen in de prijzen: alle yogasessies, accommodatie, alle maaltijden (6), heel het weekend door water, koffie & thee

Niet inbegrepen: vervoer, massages

Prijzen:

1-persoonskamer met douche & toilet (5): €475

2-persoonskamer met douche & toilet (5): €450

1-persoonskamer met eigen wasbak en gemeenschappelijke douche & toilet (7): €425

2-persoonskamer met eigen wasbak en gemeenschappelijke douche & toilet (3): €400

Reserveren:

Stuur een mailtje naar admin@pranayogastudio.be en geef je voorkeur van kamertype op. Momenteel hebben we een wachtlijst.

We kijken uit naar je inschrijving en maken er ongetwijfeld weer een zalige zen-tijd en me-time van!