Yogaspecial Touch & Sound

Paasmaandag 10 april 2023

10u30 – 12u30

Yogaspecial Sound & Touch, the next layer

 

Veerle Hollevoet nodigt je graag uit op deze reis en schrijft hier het volgende over:

Of het nu aanraken is …

Of het nu klanken zijn …

 voelbaar tot diep vanbinnen,

 in het hier en nu aanwezig zijn, 

met de mooiste intentie en aandacht,

voor jou, voor iedereen,

om zalig tot rust te komen,

een diepe ontspanning voelen

eerst uitademen en dan inademen

en dan raken, aanraken, bewegen

je mag de stilte voelen vanbinnen

klanken komen naar buiten

je in een yogahouding laten leggen

meebewegen op het ritme

trillingen voelen, klanken bevrijden, 

je bewust worden waar je vastzit,

even uitblazen…

Genieten van klanken horen, klanken delen,

raken en aanraken

en

tot diep vanbinnen

 ont-moeten 

we

 elkaar

Laat in deze yogaspecial de kracht van aanraking spreken. Raken, zelf aanraken, aangeraakt worden, door klanken, door in zachtheid in contact te gaan met elkaar met de universele yoga principes van “aanwezigheid, gelijkmoedigheid en aandachtigheid” .

Via klanken en aanrakingen voor jezelf , maar ook met de ander kom je in een diepere staat van aanwezig zijn, waardoor je lichaamsbewuster en zachter naar je kern mag en kan kijken. Met de stem, mantra’s, touch en aandacht laat je vibraties en aanrakingen binnenkomen en geef je jezelf de kans om alles te laten stromen en doorstromen om daarna te kunnen ontspannen tot in de diepste cel van je lichaam, een onderdompeling van liefdevolle zachtheid en dankbaarheid. 

 

Praktisch workshop

Voor wie: iedereen die houdt van klank, raken en geraakt worden, weet dat je in deze sessie in contact zal gaan met anderen van de groep

Tijdstip: van 10u30 – 12u30

Prijs workshop: €35 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Annulatie: onze workshops & specials kan je ten laatste 24u op voorhand kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: klik hier en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (yoga props zijn voorzien)

Kledij: makkelijke kledij waarin je goed kan stretchen en op de grond kan zitten en liggen, doe laagjes aan, landen in zachtheid kan verkoelend zijn zoals bij yin yoga

 

 

Teacher

 

Veerle Hollevoet

 

Veerle is al vele jaren een vaste waarde in Prana Yoga Studio. Naast haar mantra en yin lessen die ze bij ons geeft, begeleidt ze ook vaak samen met Karen mee de yogaweekends & retreats.

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. Al 20 jaar zingt ze Mantra en Kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti yoga.

Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dans, en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze volgde verschillende Bhakti workshops and retreats, onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu en Mischka,… Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze jong was, zingt reeds negen  jaar Mantra en Kirtan in yoga-studio’s en geeft workshops in België en daarbuiten.

De laatste jaren kwam ook de Thaise Yoga Massage meer en meer in haar wereld. Ze volgde reeds succesvol verschillende workshops en trainde onder meer bij  Siawash Peyman, Marec Gabor en Thierry Bienfaissant. Ze behaalde de certificaten Authentic Traditional Thai Yoga Massage, Intuitive Journey to Thai Massage, Anathai Breathing and Therapeutic Thai Yoga Massage, certified by the International Society of Traditional Thai Yoga Massage ‘ Sunshine House’. Ze engageert zich in de Thaise yoga school in Brussel.

Ze volgde ook een Teacher Training Yin Yoga bij Mirjam Wagner. Volgde de Veronica Sherborn methode die resulteert in leuke Ouder-kind yoga. Ze verdiept zich in de kunst van meditatie.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Onder het motto “You can join in, choose for love, the power of oneness, Om “, begeleidt ze haar lessen en zingt ze met vreugde en open hart, én met de uitnodiging om deel te nemen. Laat je adem je leraar zijn en kom dicht bij jezelf.

Lees hier meer over Veerle op haar website van The Sound of the Soul.