Yogaretreat Mallorca

Yogaretreat Mallorca

30 oktober 2021 – 6 november 2021

 

We vliegen naar Mallorca in de herfstvakantie van 2021. Deze prachtig recent gerenoveerde Finca is gelegen aan de voet van de Sierra de Tramontana bergen, niet ver van het stadje Pollença in het Noordoosten van het eiland. Er heerst hier pure rust & sereniteit, de ideale plek om even tot jezelf te komen. Met een goed uitgeruste yogazaal, 9 tweepersoonskamers met eigen badkamer, een zwembad met adembenemend zicht, een binnen- en buiten eetplaats en aandacht voor de vele details, licht & natuur is deze Finca ongetwijfeld ook voor jou een droomlocatie om een weekje te verblijven. Check hier hun website: http://laserrania.com.

 

We worden verwend met gezonde, Mediterraanse gerechten, met een mix van vegetarische en non-vegetarische maaltijden.

 

Het thema van deze yogaretreat staat in het teken van de 5 elementen: aarde, water, vuur, lucht & ruimte. We ontdekken hoe de natuur ons kan inspireren, niet alleen tijdens een yogales maar ook daarbuiten.

Karen Vanlangendonck begeleidt je doorheen de hele week met een mix van yin & yang yoga, meditatie, relaxatie & ademhaling. Karen begeleidt reeds jaren yogaweekends- en weken, alsook stiltedagen en andere yoga-activiteiten, naast het runnen van haar yogastudio Prana Yoga Studio te Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Ze voelt zich telkens weer als een vis in het water, haar naturelle aanpak maakt dat je je meteen welkom en op je gemak voelt.

 

Programma:

 

Zaterdag

19u00 – 20u30 diner

21u – 22u openingscirkel met welkom en korte yoga relaxatie

 

Zondag – Donderdag

8u00 – 10u00 yogasessie: mix van ochtendyoga, meditatie, ademhaling & vinyasa flow

10u15 – 11u30 brunch (vòòr de ochtendyoga is er fruit beschikbaar)

11u30 – 17u30 vrije tijd

17u30 – 19u yogasessie: yogatalk & yin yoga

19u30 – 21u diner

 

Vrijdag

8u00 – 10u00 yogasessie: mix van ochtendyoga, meditatie, ademhaling & vinyasa flow

10u15 – 11u30 brunch (vòòr de ochtendyoga is er fruit beschikbaar)

11u30 – 19u vrije tijd

19u – 22u diner buitenshuis

 

Zaterdag

8u00 – 9u30 ontbijt

10u00 vertrek

 

Inbegrepen in de prijzen: alle yogasessies, alle overnachtingen in een kamer voor 2 personen, alle maaltijden in de Finca (fruit, brunch, diner), drank (water, koffie, thee & fruitsap bij het ontbijt)

 

Niet inbegrepen: vluchten, vervoer naar de Finca, diner vrijdagavond buitenshuis

 

Prijs:

€1.050

 

Voor wie: iedereen is welkom bij ons, met of zonder yoga-ervaring

 

Extra info: enkele weken op voorhand organiseren we een bijeenkomst met alle deelnemers in onze Studio, waar je elkaar & je kamergenoot kan leren kennen. We bespreken hier ook wie graag een auto wil huren op het eiland, zodat je dit samen kan doen met enkele andere deelnemers. Je krijgt tijdens deze meeting alle praktische info & een uitgebreide uitleg van wat je te wachten staat.

 

 

Reserveren:

Wegens Corona is deze Yogaretreat verplaatst van 2020 naar 2021. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Nieuwe inschrijvingen nemen we echter pas aan als er meer zekerheid is over de situatie. Wil je graag mee? Stuur dan een mailtje naar admin@pranayogastudio.be en we houden je op de hoogte.