Yoga & Styling: Feelgood Workshop voor Vrouwen

Maandag 6 juni 2022

10u – 13u 

Inhoud

In deze workshop brengen we het innerlijke & het uiterlijke samen. Als vrouw is het in de huidige maatschappij best wel uitdagend om aan alle verwachtingen te voldoen en om alle levensrollen zo goed mogelijk te vervullen. Yoga nodigt je uit om volledig in acceptatie te komen met wie je bent vanuit de binnenkant. Met styling vertrek je vanuit een uiterlijke aanpak om zo nog een mooiere houding met zelfvertrouwen aan te kunnen nemen in je leven. Beide werelden vullen elkaar perfect aan waardoor je als vrouw kan gaan stralen als een unieke persoonlijkheid.

We starten met allerhande stylingtips waarbij we ontdekken welke kledij past bij welk lichaamstype. Op dit moment komen we te weten welk type we zelf zijn. We bespreken de do’s & dont’s per figuur en geven tal van voorbeelden zodat we exact weten wat we in de verf mogen zetten bij onszelf. Ook komen we te weten wat de link is tussen persoonlijkheid & kledij, zodat je dicht bij je natuur blijft en je vooral goed in je vel blijft voelen met wat je draagt. Het shoppen zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn. Met al deze tips bespaar je geld (miskopen) & tijd en zal je onwaarschijnlijk meer plezier beleven in het uitkiezen van je kledij.

Aansluitend genieten we van een yin yoga les waarin we body positivity benadrukken en heel veel liefde & dankbaarheid sturen naar het voertuig van dit leven: ons lichaam. De yin poses zijn diep stretchende, lang aangehouden, zittende of liggende poses, toegankelijk voor iedereen, met of zonder yoga ervaring. We geven opties & leren je te luisteren naar je lichaam.

Na deze workshop ga je stralend weer naar huis, klaar voor een nieuwe start met straalkracht, plezier & zelfvertrouwen!

 

Praktisch

Voor wie: alle vrouwen die zich goed in hun vel willen voelen. Geen yoga ervaring vereist.

Tijdstip: van 10u tot 13u

Prijs: €50 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Inschrijven: klik op deze link en vul alle velden in om je officieel in te schrijven voor dit event. Check zeker je bevestiging in je mailbox of in je spam, die wordt meteen automatisch gestuurd na inschrijving. Je kan tot 24u op voorhand kostenloos annuleren. Latere annulaties worden aangerekend.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: yogamat, afgesloten flesje water, notitieboek & pen

Kledij: makkelijke, warme, stretchende kledij

 

Teachers

Cindy Ferket

Cindy is al heel haar leven gepassioneerd door schoonheid. Of het nu kledij, make-up, interieur, decoratie of kunst is, ze heeft een oog voor details en het samenbrengen van vormen & kleuren. Ze volgde tal van opleidingen hierin en integreert al deze zaken al jaren in haar eigen leven. 

Sinds kort geeft ze workshops rond deze thema’s en werkt ze ook één op één met mensen die hun interieur en/of hun garderobe willen aanpakken. 

Ze is onderweg gepassioneerd geraakt door het beoefenen van yoga en begrijpt ook de hele essentie van “dichter bij je natuur komen”. Haar aanpak is diepgaand, ze kijkt veel verder dan enkel het uiterlijke. Naturel zijn & je goed in je vel voelen zijn prioriteit voor haar in elke begeleiding die ze geeft. 

Laat je inspireren door haar wijsheid, persoonlijkheid & humor. Ze stelt je ongetwijfeld meteen op je gemak en geeft je het gevoel dat je meer dan goed genoeg bent zoals je bent! 

Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met meer dan 20 jaar ervaring. 

In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar krachtigere vormen van yoga beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Lees hier meer over Karen. 

Cindy & Karen zijn al 30 jaar vriendinnen en zijn heel blij om met deze workshop hun talenten samen te brengen. Hun diepgaande connectie & vriendschap maakt dat ze perfect op elkaar afgestemd zijn. Ze kijken er naar uit  om jou tijdens deze workshop mee te nemen in het vuur van hun passie!