Yin Yoga XL

Donderdag 18 mei 2023

10u30 – 12u  

Wat vult je potje veerkracht & energie?

Herkenbaar? We leven in een super snelle maatschappij. We hebben geen tijd meer om even de pauzeknop in te drukken. We staan bijna niet meer stil. We zijn moe, uitgeput op alle vlakken. Daardoor gaan we voorbij aan onszelf of merken niet meer op wat ons lichaam aangeeft.  Hierdoor moet ons lichaam vaak schreeuwen, aan de noodrem trekken…

Wij hebben massaal nood aan vertraging, stilstaan en terug leren voelen wat we nodig hebben. Wat vult jouw potje veerkracht & energie? Waar laad jij van op en wat zuigt je leeg? 

Door in de yin poses naar binnen te keren, te vertragen en los te laten kan je terug leren luisteren naar het fluisteren van je lichaam. Hierbij wordt je aangemoedigd om de poses aan te passen aan jouw lichaam. Je creëert hierdoor jouw specifieke vorm van de poses die super helend werken. Dit is zelfzorg ten top!

We richten ons in deze les voornamelijk op de meridianen van de nieren & blaas. Via deze weg kunnen we onze batterijen opnieuw opladen. 

Dit is een XL-les, wat betekent dat we ipv 1 uur nu 1,5 uur tijd hebben samen om nog iets dieper te duiken in onze yoga practice. Op deze feestdag wil Mieke Barrier je hiermee extra lang in de watten leggen. 

 

 

Praktisch

Voor wie: iedereen die wil leren luisteren naar het lichaam, deze yogavorm is toegankelijk voor iedereen

Tijdstip: van 10u30 tot 12u

Prijs: €20 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid). Deze les kan je niet betalen met je beurtenkaart.

Annulatie: onze workshops & specials & XL-lessen kan je ten laatste 24u op voorhand kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons)

Kledij: makkelijke kledij waarin je goed kan stretchen en op de grond kan zitten, doe laagjes aan, we koelen af

Extra info: wij voorzien bolsters, blokken & dekens

 

 

Teacher

 

Mieke Barrier

 

Mieke is al jaren 1 van onze vaste yinteachers in de studio. Haar motto is “let’s slow down and feel the magic of life”.

Tijdens de schoolweek werkt ze met hart & ziel als zorgjuf in een kleuterschool te Mechelen. Waar ze zeer regelmatig kidsyoga doet met de kapoenen, onder het motto je kan niet vroeg genoeg beginnen aan een gezond lichaam en geest. De positieve invloed die yoga op hen heeft is enorm: ze zijn rustiger, genieten meer, durven zich meer te uiten, praten makkelijker over hun gevoelens, ze worden verdraagzamer,…

In 2016 startte ze de kids en tieneryoga op in onze studio maar later gaf ze deze fakkel door.

Sinds 2017 volgde ze verschillende Yin Yoga opleidingen en na deze geweldige ervaring viel alles voor haar op zijn plaats! Yin Yoga werd haar stokpaardje. Omdat Mieke zelf heel yang is, zorgt dit voor een perfect evenwicht.

Mieke is ondertussen volledig opgeleid als kinderyogadocente bij Arterre, Helen Purperhart en El Sole. Ook mindfulness voor kids kwam daar aan bod. Haar inspiratie voor de volwassen lessen haalt ze uit haar yin & restorative opleidingen bij Mirjam Wagner, Anat Geiger, Marcel van de Vis Heil & Lizzie Lasater. Leergierig als ze is blijft ze zich bijscholen.