Yin Yoga XL “Liefde voor jezelf”

Donderdag 9 mei 2024

10u – 11u30  

Liefde voor jezelf – M(i)e-time

Kom lekker genieten van een rust momentje in je hectische leven, je wordt uitgenodigd om te luisteren naar het fluisteren van je lijf, om lekker te vertragen, niks te “moeten”, zonder oordeel te mogen aanvaarden wat er is, kortweg even te zorgen voor de belangrijkste persoon in je bestaan.

Je zet jezelf nu even op de eerste plaats, je wordt je eigen beste vriend/vriendin. Uiteindelijk is er maar 1 persoon met wie je voor 100% zekerheid tot het einde der dagen samenbent, en dat ben jij zelf. In deze sessie werk je aan je eigenwaarde, vergeef je jezelf & leer je jezelf graag zien.

In de yin poses keer je naar binnen. Hierbij wordt je aangemoedigd om de poses aan te passen aan jouw lichaam. Je creëert hierdoor jouw specifieke vorm van de poses die super helend werken. Dit is zelfzorg ten top!

We richten ons in deze les voornamelijk op de meridianen van het hart en de longen. Via deze weg kunnen we onze liefdevolle zelf vergroten. 

Dit is een XL-les, wat betekent dat we ipv 1 uur nu 1,5 uur tijd hebben samen om nog iets dieper te duiken in onze yoga practice. Op deze feestdag wil Mieke Barrier je hiermee extra lang in de watten leggen. 

 

 

Praktisch

Voor wie: iedereen die wil leren luisteren naar het lichaam en zich wil openstellen voor zelfliefde. Deze yogavorm is toegankelijk voor iedereen.

Tijdstip: van 10u tot 11u30

Prijs: €20 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid). Deze les kan je niet betalen met je beurtenkaart.

Inschrijven:

Inschrijven kan vanaf woe 27 maart 2024 om 18u. Dan pas gaat de inschrijflink werken. 

Wil je erbij zijn? Klik op deze link om in te schrijven.

Boek je plaats aub bewust. We werken niet met voorafbetalingen, maar wel met het vertrouwen dat je niet zomaar een plek inneemt om de week zelf te kijken of het past. Elke inschrijving is een engagement en telkens een positieve intentie om deel te nemen.

Wanneer de workshop volzet is kan je niet meer klikken op de datum en het uur, stuur ons dan een mailtje voor de wachtlijst en probeer zelf gewoon de dagen ervoor nog opnieuw te boeken in het geval van vrijgekomen plaatsen.

Annulatie: je kan tot 24u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons)

Kledij: makkelijke kledij waarin je goed kan stretchen en op de grond kan zitten, doe laagjes aan, we koelen af

Extra info: wij voorzien bolsters, blokken & dekens

 

 

Teacher

 

Mieke Barrier

 

Mieke is al jaren 1 van onze vaste yinteachers in de studio. Haar motto is “let’s slow down and feel the magic of life”.

Tijdens de schoolweek werkt ze met hart & ziel als zorgjuf in een kleuterschool te Mechelen. Waar ze zeer regelmatig kidsyoga doet met de kapoenen, onder het motto je kan niet vroeg genoeg beginnen aan een gezond lichaam en geest. De positieve invloed die yoga op hen heeft is enorm: ze zijn rustiger, genieten meer, durven zich meer te uiten, praten makkelijker over hun gevoelens, ze worden verdraagzamer,…

In 2016 startte ze de kids en tieneryoga op in onze studio maar later gaf ze deze fakkel door.

Sinds 2017 volgde ze verschillende Yin Yoga opleidingen en na deze geweldige ervaring viel alles voor haar op zijn plaats! Yin Yoga werd haar stokpaardje. Omdat Mieke zelf heel yang is, zorgt dit voor een perfect evenwicht.

Mieke is ondertussen volledig opgeleid als kinderyogadocente bij Arterre, Helen Purperhart en El Sole. Ook mindfulness voor kids kwam daar aan bod. Haar inspiratie voor de volwassen lessen haalt ze uit haar yin & restorative opleidingen bij Mirjam Wagner, Anat Geiger, Marcel van de Vis Heil, Lizzie Lasater, Karen Vanlangendonck & Esther Scheen. Leergierig als ze is blijft ze zich bijscholen.