Workshop Yin Yoga & Essentiële Oliën

Zondag 26 maart 2023

10u – 13u

Inhoud Workshop

 

Mieke en Samanta nemen je graag mee in de wonderlijke wereld van aromatherapie (essentiële oliën) en yin yoga. Beide werken complementair aan elkaar. 

Door de combinatie van ruiken en voelen ga je gezuiverd en helemaal zen naar huis.

Wat mag je verwachten van deze workshop?

  • Je komt meer te weten over de werking van essentiële oliën en hun effect op lichaam en geest
  • Hoe kan je zelf aan de slag gaan met essentiële oliën (do’s and don’ts)
  • Uitgebreide uitleg over essentiële oliën die zuiverend zijn voor de lente
  • Aroma’s ruiken en ontdekken welk effect deze op jou hebben
  • Zalige verdiepende yin yoga les begeleid door aangepaste aroma’s

Thema van de workshop:

Zuiver de lente in: we focussen ons op essentiële olieën en yogaposes die zuiverend werken. We bewerken via de meridianen de lever & galblaas.

Je krijgt een kleine hand-out mee naar huis zodat deze wijsheden niet verloren gaan.

 

Praktisch workshop

Voor wie: iedereen die kennis wil maken met yin yoga én met aromatherapie, geen voorkennis vereist

Tijdstip workshop: van 10u – 13u

Prijs workshop: €50 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Annulatie: onze workshops & specials kan je ten laatste 24u op voorhand kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: VOLZET! We hebben een wachtlijst. Stuur een mailtje naar admin@pranayogastudio.be als je op de wachtlijst wil komen. Klik hieronder ook regelmatig zelf op de inschrijflink, soms heb je geluk en komt er net een plekje vrij wanneer jij toch wil boeken…

Check of er plaats is: klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons), schrijfgerief en een harde ondergrond om makkelijk te kunnen schrijven in de hand-out die je mee krijgt

Kledij: makkelijke kledij in laagjes waarin je soepel kan bewegen en waarin je de temperatuur door de laagjes zelf kan regelen

Extra info: wij voorzien bolsters, dekens en yogablokken

 

 

 

 

Teachers

 

 

Mieke Barrier

 

Mieke is al jaren 1 van onze vaste yinteachers in de studio. Haar motto is “let’s slow down and feel the magic of life”.

Tijdens de schoolweek werkt ze met hart & ziel als zorgjuf in een kleuterschool te Mechelen. Waar ze zeer regelmatig kidsyoga doet met de kapoenen, onder het motto je kan niet vroeg genoeg beginnen aan een gezond lichaam en geest. De positieve invloed die yoga op hen heeft is enorm: ze zijn rustiger, genieten meer, durven zich meer te uiten, praten makkelijker over hun gevoelens, ze worden verdraagzamer,…

In 2016 startte ze de kids en tieneryoga op in onze studio maar later gaf ze deze fakkel door.

Sinds 2017 volgde ze verschillende Yin Yoga opleidingen en na deze geweldige ervaring viel alles voor haar op zijn plaats! Yin Yoga werd haar stokpaardje. Omdat Mieke zelf heel yang is, zorgt dit voor een perfect evenwicht.

Mieke is ondertussen volledig opgeleid als kinderyogadocente bij Arterre, Helen Purperhart en El Sole. Ook mindfulness voor kids kwam daar aan bod. Haar inspiratie voor de volwassen lessen haalt ze uit haar yin & restorative opleidingen bij Mirjam Wagner, Anat Geiger, Marcel van de Vis Heil & Lizzie Lasater. Leergierig als ze is blijft ze zich bijscholen. 

 

Samanta Delafaille

 

Samanta is gefascineerd door natuur, alternatieve geneeswijzen, reizen, yoga en muziek. In haar opleiding als naturopaat (2000) maakte ze voor het eerst kennis met aromatherapie. Een hele nieuwe wereld ging voor haar open. Ze leerde hierbij de wonderlijke krachten van de planten kennen. Testend op zichzelf, familie en vrienden stond ze versteld van de mooie resultaten op lichaam en geest.

Na verdere verdiepingscursussen integreerde ze de kennis van essentiële olie in haar voetreflexologie praktijk. Ze ervaart dat door toevoeging van aromatherapie bij de voetreflexmasage, er een diepere ontspanning en werking is bij de klanten. Deze ervaring wil ze ook graag delen in deze workshop.

Vind hier alle info over Samanta’s voetreflexologie.