Workshop Moodboard Maken

Zondag 5 februari 2023

10u – 13u

Inhoud Workshop

 

Liesje begeleidt je deze voormiddag tot het maken van jouw ideale persoonlijke moodboard. Dit is een collage van foto’s, teksten, woorden, spreuken en sfeerbeelden die passen bij hoe jij jouw leven wil leiden. Deze inspiratie kan gaan over je liefdesleven, je professionele leven, je omgeving, je gezondheid of over welk gewenst thema ook.

Door creatief bezig te zijn met je dromen trigger je het onderbewuste en stap je even uit je hoofd dat jou soms tegenhoudt om werkelijk te doen wat bij je past. We gaan tijdens deze workshop niet kijken naar de zorgen of beperkingen van je leven, maar wel naar de mogelijkheden en de kansen!

Wat mag je verwachten van deze workshop?

  • Liesje neemt je in het eerste uur mee in een geleide meditatie / visualisatie waar je op zoek gaat naar dat wat je werkelijk wil
  • Daarna ga je aan de slag met het uitzoeken van beelden, woorden, teksten & spreuken uit de vele magazines die wij voorzien, je kiest grenzeloos uit alles wat je blij maakt en wat een glimlach op je gezicht tovert
  • Je wordt nu uitgenodigd om jouw mood / vision board samen te stellen op een groot gekleurd blad
  • Er heerst een gezellig sfeertje waarin je met gelijkgestemde zielen stappen zet om je dromen waar te maken
  • Wij zorgen voor koffie, thee, lekkers, muziek, begeleiding, de sfeervolle setting in onze yogastudio en al het materiaal (je brengt wel je eigen schaar mee)
  • Het merendeel van de workshop gebeurt op de yogamatjes en op de grond, er is altijd een mogelijkheid om je aan de theetafel of onthaaltafel te zetten wanneer op de grond werken te intens wordt voor jou

 

Waarom deze workshop in groep en niet alleen?

Tegenwoordig zie je het overal, tips over hoe jij jouw eigen moodboard kan maken. Er zijn ook vele online visionboards tegenworodig. Wij houden sowieso van oldskool en pen, pritt & papier :-). Liesje is je ideale yogateacher die je in dit proces begeleidt via haar meditatie / visualisatie en daarna haar ondersteuning bij het maken van ieders individuele moodboard. Daarbovenop is het gezellige samenzijn en het sociaal contact voedend voor jou, zodat je met opgeladen batterijen en inspiratie over je dromen naar huis gaat. Je neemt uiteraard je moodboard zelf mee met de mogelijkheid om er thuis verder aan te werken wanneer het niet af is. No pressure, just fun, good vibes & smiles.

 

Praktisch workshop

Voor wie: iedereen die dromen heeft

Tijdstip workshop: van 10u – 13u

Prijs workshop: €50 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Annulatie: onze workshops & specials kan je ten laatste 24u op voorhand kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons), een schaar en je dromen

Kledij: makkelijke kledij in laagjes waarin je soepel kan op de grond zitten

Extra info: wij voorzien bolsters, dekens en yogablokken, magazines, gekleurde A3 bladen om je moodboard op te maken, Pritt, stiften, en al het andere leuke materiaal om je creativiteit uit te leven.

 

 

 

 

Teacher

 

 

Liesje Mahieu

 

Liesje Mahieu voelde zich als jong meisje niet thuis in deze ‘enge wereld’ waardoor ze te kampen kreeg met angsten, paniekaanvallen en hyperventilatie. Hierdoor kwam ze op haar 19de in contact met relaxatie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Dit voelde voor haar als ‘thuiskomen’ en ze volgde dan ook verschillende workshops en cursussen die haar ondersteunden in haar proces.

Stap voor stap leerde ze om eigen verantwoordelijkheid te nemen, haar vertrouwen te vergroten en om meer vanuit haar eigen innerlijke rust en zachte kracht door het leven te gaan. Vandaag de dag is het haar passie om ook anderen hierin te inspireren.

Naast het volgen van een opleiding aan de Levensschool volgde ze ook de Yin Yoga Teacher Training bij Mirjam Wagner. Liesje is een zeer spontane, naturelle, hartverwarmende yogateacher geworden. Bovendien heeft ze altijd oog gehad voor schoonheid en is ze altijd een creatieveling geweest. Wist je dat zij ons geholpen heeft om onze mooie yogastudio in te richten in 2016? Ze blijft ook haar eigen dromen nastreven en inspireert jou graag om hetzelfde te doen…