Mindfulness voor Ouders & Kids

Zondag 21 januari 2024

10u – 12u 

Het magische bos

Droom je ervan om samen met je kind de magie van het betoverde bos te ontdekken? Wil je samen de kracht van mindfulness ervaren in een speelse en betoverende omgeving?

Magische Boswezens Workshop: Een Reis naar Innerlijke Magie!

Stap binnen in een wereld vol verwondering, waar betoverende paden je leiden door het mysterieuze bos. Samen met je kind ontdek je magische talenten, proef je de magie van gezonde lekkernijen en overwin je samen de uitdagingen van het betoverde woud.

Wat mag je verwachten?

  • Betoverende visualisatieoefeningen geïnspireerd door magie van het bos.
  • Magische Boswezens Yoga om balans en rust te vinden.
  • “Proef de Magie” eetoefening met gezonde en magische lekkernijen.
  • Creatieve activiteiten zoals verkennen van betoverende talenten
  • Een ontspannende massage waarbij ouder en kind samen een verhaal van veerkracht tekenen op de rug, als een liefdevolle aanraking van samenzijn en verbinding.

Deze workshop is ontworpen voor kinderen van lagere schoolleeftijd en een volwassene. Geen ervaring nodig, enkel een open geest en een verlangen naar magie!

Schrijf je snel in, de magie wacht op jullie! 

Wanneer je reeds een mindfulness workshop volgde in het verleden en jullie vonden het leuk & inspirerend, dan is er goed nieuws: alles is in een nieuw jasje gestoken en Nandi werkt nu telkens met een ander thema.  Aanvullend dus op de vorige workshops!

 

 

Praktisch

Voor wie: alle kids van 6 tot 12 jaar (lagere school) gecombineerd met telkens 1 ouder of grootouder of andere volwassene

Datum: zondag 21 januari 2024

Tijdstip: van 10u tot 12u

Prijs: €35 per koppel (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Inschrijven: je kan inschrijven voor dit event vanaf 19 december 2023 om 18u, klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Met 1 inschrijving ben je ingeschreven voor jou en je kind.

Annulatie: onze workshops & specials kan je ten laatste 24u op voorhand kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, 2 yogamatjes (indien je geen matjes hebt, kan je dit lenen bij ons)

Kledij: makkelijke, kledij waarmee je op de grond kan zitten & bewegen

Extra info: we voorzien een korte pauze met yogitea in het midden van de sessie

 

 

 

Teacher

Nandi De Preter

Nandi De Preter stond na haar studies Master Klinische Psychologie (Specialisatie Kinderen en Jongeren) te popelen om een stukje van de wereld te ontdekken. Tijdens haar reizen naar Australië en Thailand heeft ze o.a. vrijwilligerswerk in ashrams gedaan. Hier kon ze op dieperliggende wijze in contact staan met mindfulness en yoga. Haar interesse in deze levensvisie was zo groot dat ze in de zomer van 2017 zich aansloot bij het I AM instituut. Hierbij volgde ze o.m. de opleiding Mindfulness for Kids.

De eerste succeservaringen binnen het Mindfulness for Kids-trainerschap heeft ‘de goesting’ om kinderen en ouders te ondersteunen in het bewust leren stilstaan bij lichamelijke signalen, verschillende soorten gedachten en emoties nog groter gemaakt. Deze drive samen met een flinke dosis creativiteit en een snuif yogaliefde zorgen voor een heerlijk recept waar je zeker van wil proeven.

Naast lesgeven in mindfulness, werkt Nandi als klinisch kinderpsycholoog in de bijzondere jeugdzorg en staat ze op wekelijkse basis in een groepspraktijk te Mechelen. 

Ontdek meer over Nandi via deze website van haar praktijk Meraki.