Meditatie

Workshop Leren Mediteren

Zondag 23 oktober 2022

10u – 13u 

Inhoud

Iedereen heeft baat bij meditatie. Er zijn vele verschillende meditatietechnieken die elk hun eigen aanpak hebben. Het gaat altijd over bewustzijn en aandacht. Door de bewustzijnsoefeningen creëer je meer inzicht over jezelf als persoon. Hoe je in elkaar zit. Wat tal van mooie voordelen met zich meebrengt, lees maar verderop.

In deze workshop laat ik je kennis maken met verschillende methodes van mediteren, waar ik zelf fan van ben. Ik leg ze uit en je kan ze ook samen met mij één voor één oefenen. Verder maak ik je wegwijs door heel het web van meditatie, en leer ik je wat het nu eigenlijk is. We gaan ook alle obstakels en misverstanden uit de weg ruimen. Ik geef je tips om vol te houden. Ik leer je ook hoe je meditatie kan integreren in je leven.

Enkele resultaten van meditatie op een rijtje:

 • Je wordt rustiger en kan het leven beter aan.
 • Je begrijpt jezelf beter, je kan naar binnen zien, je ziet je ware natuur.
 • Je negativiteit en agressiviteit verzachten.
 • Je accepteert dat het leven veranderlijk is en klampt aan niets of niemand vast.
 • Je straalt vanuit je hart liefde uit, je bent warmer en een aangenamer persoon.
 • Je gaat gegrond door het leven, wat rust geeft.
 • Je bent verbonden met jezelf en maakt zo verbinding met anderen vanuit je ware zelf.
 • Je bent een inspiratie voor anderen.
 • Je stopt met vechten, wat je veel meer energie geeft.
 • Het leven is makkelijker.
 • Je slaapt beter. Waardoor je vitaler door het leven gaat.

Je motivatie is groot wanneer je dit alles leest, toch? Grijp deze kans en ga samen met mij deze reis  aan, je krijgt een tool in handen om eindelijk meditatie een onderdeel te maken van je leven.

 

 

Praktisch

Voor wie: iedereen die meer wil leren over de eigen geest en een motivatie kan gebruiken om regelmatiger te mediteren (of ermee te starten)

Tijdstip: van 10u tot 13u

Prijs: €50 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Annulatie: je kan tot 4u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 4u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Momenteel hebben we een wachtlijst. Je kan dus niet meer boeken via bovenstaande link. Tenzij er toch plots iemand uitschrijft. Je kan altijd proberen via bovenstaande weg. En anders, stuur ons een mailtje, naar admin@pranayogastudio.be en we zetten je op de wachtlijst. Bij voldoende interesse organiseren we deze workshop opnieuw in het voorjaar van 2023.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons)

Kledij: makkelijke, kledij waarmee je op de grond kan zitten (je mag ook op een stoel zitten indien gewenst)

Extra info: wij voorzien zitkussens

 

 

 

Teacher

 

 

Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met 24 jaar ervaring. 

In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar krachtigere vormen van yoga beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga & meditatie beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Lees hier meer over Karen.