Meditatie

Workshop Leren Mediteren

Zondag 23 oktober 2022

10u – 13u 

Inhoud

In deze workshop leren we aandacht te brengen naar onze intentie, we versterken onze ware identiteit. Het basisgevoel zit in onze buik. We creëren een methode waarbij we naar onze complexiteit kunnen kijken. Want dit zijn we, complex: duizenden gedachten, gevoelens, indrukken, sensaties doen zich per dag voor. Om nog maar te zwijgen van de duizenden prikkels die er zijn op een dag waarvan we slechts een klein percentage opvatten. 

Onze geest is steeds heel erg druk bezig met oorzaak en gevolg, onze geest is altijd bezig met doen. Onze geest IS bijna nooit. We trainen en temmen onze geest met meditatie om hem te bevrijden. Ook leren we 100% aanwezig te zijn in een conversatie. We reiken je verschillende meditatie-technieken aan, afgewisseld met stukjes theorie & praktijk.

Enkele resultaten van meditatie op lange termijn:

  • je begrijpt jezelf beter, je kan naar binnen kijken
  • je negativiteit en oordelen verzachten
  • je leeft vanuit je authenticiteit
  • je bent meer geaard
  • je kan je kalmte bewaren in vele aspecten van je leven
  • je voelt je gelukkiger & rustiger 

 

 

Praktisch

Voor wie: iedereen die meer wil leren over de eigen geest en een motivatie kan gebruiken om regelmatiger te mediteren (of ermee te starten)

Tijdstip: van 10u tot 13u

Prijs: €50 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Annulatie: je kan tot 4u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 4u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Momenteel hebben we een wachtlijst. Je kan dus niet meer boeken via bovenstaande link. Tenzij er toch plots iemand uitschrijft. Je kan altijd proberen via bovenstaande weg. En anders, stuur ons een mailtje, naar admin@pranayogastudio.be en we zetten je op de wachtlijst. Bij voldoende interesse organiseren we deze workshop opnieuw in het voorjaar van 2023.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons)

Kledij: makkelijke, kledij waarmee je op de grond kan zitten (je mag ook op een stoel zitten indien gewenst)

Extra info: wij voorzien zitkussens

 

 

 

Teacher

 

 

Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met 24 jaar ervaring. 

In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar krachtigere vormen van yoga beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga & meditatie beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Lees hier meer over Karen.