Teacher Trainingen 2024

Exacte data & info volgen 

 

We kondigen nu al met plezier aan dat we in 2024 twee verschillende TT’s gaan organiseren, om zo te blijven inspireren en de yogakwaliteit in België hoog te houden.

 

In februari 2024 nodigen we Esther Scheen uit Nederland uit, zij komt een 50u Yin Yoga Anatomie Teacher Training geven. De anatomiebasis die je nog niet kreeg in de TT’s van Mirjam Wagner & Karen Vanlangendonck. De benadering vanuit dit standpunt is minstens even belangrijk als uit die van de meridianenleer. Ontdek hier meer over Esther Scheen en haar TT’s die ze ook in Nederland geeft.

 

In de zomer van 2024 geeft Karen Vanlangendonck opnieuw haar 50u Yin Yoga Teacher Training. Uit de vorige edities bleek dat er heel wat harten geraakt werden en dat de inspiratie & kennis op een authentieke gepassioneerde manier werd doorgegeven. Niet alleen bruikbaar voor teachers, maar ook gewoon voor yogi’s die zich willen verdiepen in de wondere wereld van yin.

 

Alle info & data over deze TT’s verschijnen later in 2023. Schrijf je hieronder zeker in op onze teacher nieuwsbrief als je graag als eerste op de hoogte wil gebracht worden. 

 

Interesse in toekomstige trainingen in onze Studio?

Vul hieronder dan de velden in om mee op onze yogateacher mailinglijst te komen.

 

Marketing door