Qi Gong Workshop

Zaterdag 19 november 2022

10u – 13u 

Inhoud Workshop

In deze workshop leer je wat Qi Gong is, wat het voor je totale gezondheid kan betekenen én je krijgt een serie van houdingen aangeleerd, die je kan blijven beoefenen om Qi te cultiveren. Iedereen kan Qi Gong beoefenen op zijn/haar eigen niveau. Een echte investering in jezelf! De drie pijlers van Qi Gong zijn:
  • adem
  • beweging
  • intentie

De geest speelt een grote rol in de beoefening. “Yi dao, Qi dao” ofwel “Energy flows where your attention goes”.

 

 

Praktisch workshop

Voor wie: iedereen die op zoek is naar meer energie en houdt van ademen, bewegen en intentie plaatsen

Tijdstip workshop: van 10u tot 13u

Prijs workshop: €50 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Annulatie: je kan tot 4u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 4u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Momenteel hebben we een wachtlijst. Je kan dus niet meer boeken via bovenstaande link. Tenzij er toch plots iemand uitschrijft. Je kan altijd proberen via bovenstaande weg. En anders, stuur ons een mailtje, naar admin@pranayogastudio.be en we zetten je op de wachtlijst. Bij voldoende interesse organiseren we deze workshop opnieuw in het voorjaar van 2023.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons)

Kledij: makkelijke kledij waarin je soepel kan bewegen

Extra info: wij voorzien zitkussens

1 op 1 healing

Jeske is energetisch healer. Door het energetisch stelsel weer in balans te brengen, wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd, en zal je meer rust, balans en energie ervaren in lichaam, geest en ziel. Je voelt je vrolijker en vitaler.
3 mensen krijgen na de workshop de kans om een 1 op 1 healing te boeken met haar van 30 minuten. Van te voren kan nooit worden bepaald hoe een sessie er precies uit zal zien. Dit verloopt intuïtief, iedereen heeft weer wat anders nodig.
Jeske is zeer ervaren als healer (meer dan 30 jaar) en kan snel to the point komen. Een sessie van een half uur kan daarom al veel teweeg brengen.
Dus heb je fysieke klachten, zit je mentaal of emotioneel niet lekker in je vel? Boek dan een sessie!

Praktisch 1 op 1 sessies

Voor wie: iedereen die op zoek is naar een gebalanceerder leven op fysiek, mentaal en emotioneel vlak

Tijdstippen 1 op 1 sessies: 13u30 – 14u10 – 14u50

Duurtijd 1 op 1 sessies: 30 minuten

Prijs workshop: €40 (ter plaatse te betalen, enkel cash, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Annulatie: je kan tot 24u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Er zijn maar 3 plekken beschikbaar voor deze 1 op 1 sessies. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: jezelf

Kledij: makkelijke kledij

Extra info: wij voorzien een zitkussen

 

 

 

Teacher

 

 

Jeske Papadopoulos

 

Jeske Papadopoulos is Qi Gong docent, energetisch healer, procesbegeleider, internationaal geschoold yogadocent & yoga teacher trainer. Ze is de oprichter en eigenaar van Yes’ Yoga Sala & Yoga Academie in Nederland.
Jeske haar passie is het delen van kennis en inzichten, die helder maken hoe energie werkt en hoe je dit kan inzetten om gezondheid van lichaam, geest en ziel (ofwel heelheid) te bereiken. Qi Gong, ofwel energiewerk helpt bij het cultiveren van de Qi, om zo balans te bewerkstelligen tussen Yin & Yang en de 5 elementen.
Lees hier meer over Jeske.
Karen leerde Jeske kennen op de Yin Yoga TT met energetisch werk te Utrecht bij Pure Energy Yoga. Ze werd vanaf de 1e minuut geïnspireerd door Jeske’s wijsheid, charisma & passie om deze Oosterse filosofie over te brengen. En natuurlijk kan het ook niet anders: als Karen iets of iemand goed vindt wil ze het delen met haar yogi’s. Grijp dus zeker deze kans en zorg dat je erbij kan zijn. 😉