Qi Gong Workshop

Zaterdag 25 februari 2023

13u – 16u

Inhoud Workshop

Wegens groot succes van deze workshop in 2022 organiseren we dezelfde workshop nu opnieuw om meer mensen kans te geven om kennis te maken met de wijsheden van qi gong. In het najaar van 2023 volgt er een nieuwe qi gong workshop met Jeske, wat een vervolg zal zijn op de vorige.
In deze workshop leer je wat Qi Gong is, wat het voor je totale gezondheid kan betekenen én je krijgt een serie van houdingen aangeleerd, die je kan blijven beoefenen om Qi te cultiveren. Iedereen kan Qi Gong beoefenen op zijn/haar eigen niveau. Een echte investering in jezelf! De drie pijlers van Qi Gong zijn:
  • adem
  • beweging
  • intentie

De geest speelt een grote rol in de beoefening. “Yi dao, Qi dao” ofwel “Energy flows where your attention goes”.

 

 

Praktisch workshop

Voor wie: iedereen die op zoek is naar meer energie en houdt van ademen, bewegen en intentie plaatsen

Tijdstip workshop: van 13u – 16u

Prijs workshop: €50 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Annulatie: onze workshops & specials kan je ten laatste 24u op voorhand kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: VOLZET! We hebben een wachtlijst. Stuur een mailtje naar admin@pranayogastudio.be als je op de wachtlijst wil komen. Klik hieronder ook regelmatig zelf op de inschrijflink, soms heb je geluk en komt er net een plekje vrij wanneer jij toch wil boeken…

Klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons), schrijfgerief en een harde ondergrond om makkelijk te kunnen schrijven in de hand-out die je mee krijgt

Kledij: makkelijke kledij waarin je soepel kan bewegen

Extra info: wij voorzien zitkussens

 

 

 

 

Teacher

 

 

Jeske Papadopoulos

 

Jeske Papadopoulos is Qi Gong docent, energetisch healer, procesbegeleider, internationaal geschoold yogadocent & yoga teacher trainer. Ze is de oprichter en eigenaar van Yes’ Yoga Sala & Yoga Academie in Nederland.
Jeske haar passie is het delen van kennis en inzichten, die helder maken hoe energie werkt en hoe je dit kan inzetten om gezondheid van lichaam, geest en ziel (ofwel heelheid) te bereiken. Qi Gong, ofwel energiewerk helpt bij het cultiveren van de Qi, om zo balans te bewerkstelligen tussen Yin & Yang en de 5 elementen.
Lees hier meer over Jeske.
Karen leerde Jeske kennen op de Yin Yoga TT met energetisch werk te Utrecht bij Pure Energy Yoga. Ze werd vanaf de 1e minuut geïnspireerd door Jeske’s wijsheid, charisma & passie om deze Oosterse filosofie over te brengen. En natuurlijk kan het ook niet anders: als Karen iets of iemand goed vindt wil ze het delen met haar yogi’s. Grijp dus zeker deze kans en zorg dat je erbij kan zijn. 😉