Qi Gong Workshop deel 1 & 2

Zondag 17 september 2023

10u – 13u: deel 1

14u – 17u: deel 2

Inhoud Workshop

Na groot succes van deze workshop deel 1 in 2022 & 2023 organiseren we dezelfde workshop nu opnieuw om meer mensen kans te geven om kennis te maken met de wijsheden van Qi Gong. Mét een vervolg, deel 2 is enkel voor mensen die deel 1 al hadden gevolgd, de vorige keer of deze zelfde dag.

 

 

Workshop deel 1 

 

Deze workshop is voor nieuwe mensen, dit is een herhaling van de vorige edities.
In deze workshop leer je wat Qi Gong is, wat het voor je totale gezondheid kan betekenen én je krijgt een serie van houdingen aangeleerd, die je kan blijven beoefenen om Qi te cultiveren. Iedereen kan Qi Gong beoefenen op zijn/haar eigen niveau. Een echte investering in jezelf! De drie pijlers van Qi Gong zijn:
  • adem
  • beweging
  • intentie

De geest speelt een grote rol in de beoefening. “Yi dao, Qi dao” ofwel “Energy flows where your attention goes”.

 

Workshop deel 2 

Deze workshop is een vervolg, enkel voor mensen die de basisprincipes van Qi Gong in workshop deel 1 hebben gevolgd, de vorige edities of deze ochtend. Je kan dus gerust op 1 dag deel 1 & 2 volgen.

In deze workshop duiken we in de 5 natuurelementen en je krijgt per element oefeningen aangereikt om balans te creëren. Blijf gezond in lichaam & geest door Qi binnen deze 5 elementen te cultiveren.

 

 

Praktisch workshop

Voor wie: iedereen die op zoek is naar meer energie en houdt van ademen, bewegen en intentie plaatsen

Tijdstip workshop: deel 1 van 10u – 13u, deel 2 van 14u – 17u

Prijs per workshop: €50 per deel, bij deelname beide workshops betaal je dus €100 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Inschrijven: je kan vanaf nu inschrijven voor deze workshops. 

Klik op deze link om je plekje te verzekeren in workshop deel 1. Klik op deze link om je in te schrijven voor workshop deel 2. Boek je voor beide workshops? Reserveer dan via de 2 aparte linken. Boek je voor iemand anders mee? Boek dan twee aparte plaatsen, elk op eigen naam & mailadres. Hou er rekening mee dat sommige activiteiten snel volboekt zijn, wacht dus niet te lang ;-).

Annulatie: onze workshops & specials kan je ten laatste 24u op voorhand kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons), schrijfgerief en een harde ondergrond om makkelijk te kunnen schrijven in de hand-out die je mee krijgt

Kledij: makkelijke kledij waarin je soepel kan bewegen

Extra info: wij voorzien zitkussens

Lunch: indien je blijft voor de 2 workshops kan je hier je lunch opeten indien gewenst, zelf mee te brengen. We hebben een ijskast waar je iets in kan plaatsen. We hebben geen microgolfoven. Gelieve zelf je bestek te voorzien. 

 

 

 

 

Teacher

 

 

Jeske Papadopoulos

 

Jeske Papadopoulos is Qi Gong docent, energetisch healer, procesbegeleider, internationaal geschoold yogadocent & yoga teacher trainer. Ze is de oprichter en eigenaar van Yes’ Yoga Sala & Yoga Academie in Nederland.
Jeske haar passie is het delen van kennis en inzichten, die helder maken hoe energie werkt en hoe je dit kan inzetten om gezondheid van lichaam, geest en ziel (ofwel heelheid) te bereiken. Qi Gong, ofwel energiewerk helpt bij het cultiveren van de Qi, om zo balans te bewerkstelligen tussen Yin & Yang en de 5 elementen.

 

Lees hier meer over Jeske.

 

Karen leerde Jeske kennen op de Yin Yoga TT met energetisch werk te Utrecht bij Pure Energy Yoga. Ze werd vanaf de 1e minuut geïnspireerd door Jeske’s wijsheid, charisma & passie om deze Oosterse filosofie over te brengen. En natuurlijk kan het ook niet anders: als Karen iets of iemand goed vindt wil ze het delen met haar yogi’s. Grijp dus zeker deze kans en zorg dat je erbij kan zijn. 😉