ouder kind yoga

Ouder Kind Yoga

 Zondagen 1 mei & 12 juni 2022

Liesbet Le Roy neemt jullie deze ochtend graag mee op yogareis door jullie lichaam.

Deze les is ideaal om in het hectische leven wat quality time in te bouwen met je (klein)kind. We ervaren samen hoe we ons lichaam op een speelse, makkelijke manier soepel en fit kunnen houden. We leren bovendien relaxatie technieken die we ook thuis kunnen toepassen.

Door met je (klein)kind deel te nemen aan de les ga je een sterkere verbinding maken, van hart tot hart. Een connectie die ontstaat uit puurheid en diep respect & liefde voor elkaar. Samen genieten is de boodschap!

Geen yoga-ervaring vereist. 

Voor kids van 5 tot 10 jaar. Per kind met 1 volwassene erbij. 

 

 

Praktisch

 

Tijdstip: Van 10u tot 11u

Prijs: €20 per koppel per datum, ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq. Annuleren kan tot 12u op voorhand kostenloos.

Klik hier om in te schrijven voor deze les. Je kan de twee data apart boeken. Wanneer je boekt is deze meteen geldig voor jou en je kind. Noteer graag de leeftijd erbij.  

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, 2 matjes (als je geen matje hebt kan je er eentje lenen bij ons)

 

Yogateacher Liesbet Le Roy

Rondreizend in Midden Amerika belandde Liesbet in 2011 op een prachtige eco-camping op het eiland Ometepe in Nicaragua. Na het vele rondtrekken besloot zij hier een pauze in te lassen van verschillende weken.

Ze deed vrijwilligerswerk op de camping en nam deel aan de ochtend yogalessen. Dit betekende een kantelpunt op vele gebieden voor haar… De fysieke uitdaging in combinatie met de rust en concentratie die yoga je geeft tijdens en na een yogales vond ze geweldig. Ze voelde ook meer energie stromen en merkte meer in het “hier en nu” te kunnen zijn. 

Door onder meer haar hart voor kinderen en haar overtuiging van het belang van yogabeoefening met de bijbehorende positieve invloeden, besloot ze een teacher training kinderyoga te volgen bij de erkende vzw Arterre. 

Lees hier meer over Liesbet.