Nieuwjaarsspecial Live Music Yin & Soundhealing

Zaterdag 6 januari 2024 

10u00 – 12u00 

Inhoud

 

Na een op 5u uitverkochte kerstspecial in december 2023 besloten we om ook een nieuwjaarsspecial te geven. Let op, de inhoud van deze les lijkt sterk op de kerstspecial. We willen op deze manier meer mensen de kans geven om deze special bij ons te volgen.

Laat je onderdompelen in helende klanken tijdens deze Live Music Yin Sessie met Soundhealing met Veerle & Karen. Via verschillende muziekinstrumenten en twee stemmen die samenblenden op een unieke manier kom je tot rust in liggende restorative & yin yoga poses. Laat de vibraties binnenkomen via je gehoor in je hart en verspreid zo de ontspanning tot in de diepste cel van je lichaam. Je krijgt het geschenk van tijd, opening & muziek tijdens deze twee uur durende sessie.

 

 

Praktisch

Voor wie: iedereen die houdt van muziek, klank & yoga

Tijdstip: zaterdag 6 januari 2024 van 10u tot 12u

Prijs: €30 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Inschrijven: deze special is momenteel VOLZET.

Je kan twee dingen doen om er toch nog proberen bij te zijn of om ons te motiveren om zulke specials in de toekomst opnieuw te laten organiseren:

1. Je stuurt ons een mail dat je op de wachtlijst wil komen, stuur dit naar admin@pranayogastudio.be. De wachtlijst geeft geen voorrang om vrijgekomen plekjes in te nemen, deze is er vooral voor ons om te weten hoeveel mensen deze workshop willen volgen. In de laatste dagen voor de workshop mailen we soms iedereen tegelijk van de wachtlijst als er terug plekjes openstaan. 

2. Beste kans om er bij te geraken: je probeert zelf regelmatig op onderstaande inschrijflink te klikken, wanneer er iemand annuleert in het systeem komt er een plekje vrij en kan jij dat misschien bemachtigen op het juiste moment: klik op deze link.

Annulatie: je kan tot 24u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons)

Kledij: makkelijke kledij waarin je goed kan stretchen en op de grond kan zitten & liggen, doe laagjes aan, yin yoga werkt verkoelend

Extra info: wij voorzien yogaprops

 

 

 

Teachers

 

 

Karen Vanlangendonck

 

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met ondertussen meer dan 1000 opleidingsuren die steeds blijft bijscholen om meer te ontdekken van de wondere wereld van yoga.

Ze begon 25 jaar geleden les te geven, waar ze eerst het fitness- en aerobic pad bewandelde en waar de richting na een tijd bijgestuurd werd naar yoga. In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar Ashtanga & Vinyasa beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Naast de vele lessen & workshops die ze geeft in haar eigen Studio begeleidt ze ook regelmatig yogaretreats en -weekends, organiseert & host ze teacher trainingen en runt ze de Studio met een warm hart en gefocuste geest. Ze vindt het van groot belang dat iedereen die hier komt een thuisgevoel ervaart. Samen met haar fantastisch team slaagt ze daar wonderbaarlijk in en raken ze vele harten.

Tijdens de Corona-crisis hield Karen zich heel goed staande, dankzij haar yogaleven. Ze keek naar de mogelijkheden en niet naar de beperkingen. Prana Yoga Academy werd geboren, haar online yogaplatform waarmee ze yoga tot in de huiskamers brengt. Ze is blij dat ze op deze manier sprankels van yoga-inspiratie kan doorgeven aan een ruimer publiek.

Haar grootste inspirators bij wie ze vele workshops & opleidingen volgde zijn: Mirjam Wagner, David Lurey, Sarah Powers, Katiza Satya, Lizzie Lasater, Meghan Currie, Paul van Hooydonck, Teune Van der Wildt, Elsie Matthyssens, Esther Scheen, Jeske Papadopoulos.

Karen’s manier van lesgeven is heel vloeiend, haar stem brengt je naar een diepere vorm van relaxatie, haar talks leiden je tot je diepste zelf. Bij haar voel je dat je goed genoeg bent & je leert stap voor stap te ademen door de uitdagingen van je eigen leven. Ze verwelkomt iedereen met een stralende glimlach en een open hart…

 

Veerle Hollevoet

 

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. 

 Al 20 jaar zingt ze Mantra en Kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti yoga.

Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dans, en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze volgde verschillende Bhakti workshops and retreats, onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu en Mischka,… Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze jong was, zingt reeds negen  jaar Mantra en Kirtan in yoga-studio’s en geeft workshops in België en daarbuiten.

De laatste jaren kwam ook de Thaise Yoga Massage meer en meer in haar wereld. Ze volgde reeds succesvol verschillende workshops en trainde onder meer bij  Siawash Peyman, Marec Gabor en Thierry Bienfaissant. Ze behaalde de certificaten Authentic Traditional Thai Yoga Massage, Intuitive Journey to Thai Massage, Anathai Breathing and Therapeutic Thai Yoga Massage, certified by the International Society of Traditional Thai Yoga Massage ‘ Sunshine House’. Ze engageert zich in de Thaise yoga school in Brussel.

Ze volgde Teacher Trainingen Yin Yoga bij Mirjam Wagner en bij Karen Vanlangendonck. Ze volgde de Veronica Sherborn methode die resulteert in leuke Ouder-kind yoga. Ze verdiept zich in de kunst van meditatie.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Samen met Karen begeleidt ze de yogaweekends- & retreats van onze studio.

Onder het motto “You can join in, choose for love, the power of oneness, Om “, begeleidt ze haar lessen en zingt ze met vreugde en open hart, én met de uitnodiging om deel te nemen. Laat je adem je leraar zijn en kom dicht bij jezelf.

Yogastijlen in onze Studio met Veerle: Mantra Zingen, Yin Yoga