Masterclass Intuïtieve Dans & Meditatie

Zondag 21 april 2024

10u – 12u 

Inhoud

Je lichaam is je meest wijze leraar die je ooit zult hebben. Het enige wat jij hoeft te doen is te leren luisteren. Ze spreekt met prikkels, sensaties, tintelingen en impulsen. Zo wil ze jou wijzen op een dis-balans. Luister je hier niet naar, dan zal ze schreeuwen met pijn en/of ziekte. 

Je lichaam kan je duidelijk laten merken of je wel de juiste beslissingen maakt in je leven. Als je een besluit maakt en het voelt niet goed, dan is dit je intuïtie die jou wil waarschuwen. Je intuïtie is als een extra zintuig die jou kan begeleiden op je levenspad en kun je zien als de stem van je ziel.

Het leuke is dat je je intuïtie, net als een spier, kunt trainen door intuïtief te bewegen en te dansen.

Programma

We starten de Masterclass met een kort stukje uitleg over de bewegingsreis die we samen gaan maken. Hierna doen we een korte meditatie om te landen in het lichaam. Gevolgd door begeleide beweging op muziek, die over zal vloeien in vrije, intuïtieve dans.

We laten de remmen los om even niet te hoeven denken, maar vooral te kunnen voelen wat je lichaam je wil vertellen. Dit werkt heel bevrijdend en ontspannend.

Na de dans is er nog een uitgebreid integratie-moment met begeleide meditatie, zodat je je weer rustig en opgeladen voelt. Thuis bij jezelf.

Praktisch

Voor wie: iedereen die houdt van beweging, dans, bewustzijn & meditatie

Tijdstip: van 10u tot 12u

Prijs: €35 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Inschrijven:

Inschrijven kan vanaf woe 27 maart 2024 om 18u. Dan pas gaat de inschrijflink werken. 

Wil je erbij zijn? Klik op deze link om in te schrijven.

Boek je plaats aub bewust. We werken niet met voorafbetalingen, maar wel met het vertrouwen dat je niet zomaar een plek inneemt om de week zelf te kijken of het past. Elke inschrijving is een engagement en telkens een positieve intentie om deel te nemen.

Wanneer de workshop volzet is kan je niet meer klikken op de datum en het uur, stuur ons dan een mailtje voor de wachtlijst en probeer zelf gewoon de dagen ervoor nog opnieuw te boeken in het geval van vrijgekomen plaatsen.

Annulatie: je kan tot 24u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water

Kledij: comfortabele kleding waarin je goed kunt bewegen en waar jij je prettig in voelt. Laagjes is aan te raden, zodat je warm bent bij de meditatie. 

Extra info: wij voorzien de nodige yogaprops, je hoeft geen yogamat mee te brengen

 

 

 

Teacher

 

Gwen Haandrikman

 

Gwen gaf hier enkele jaren geleden les en vervangt nog regelmatig in onze studio. Ze kijkt er naar uit om jullie opnieuw te mogen inspireren tijdens deze ochtend!

(Yoga) Gwen is een ervaren, internationale Yoga- en Meditatie teacher met een zachte, liefdevolle aanpak. Ze werkt zeer intuïtief en ze vindt dat ieder lichaam uniek en prachtig is. Ze gelooft sterk in het zelf-helend vermogen van elk lichaam, door middel van gezonde voeding, bewuste beweging en voldoende rust. Balans + zelfliefde is de succesformule voor een optimale gezondheid en levensvreugde.

In 2014 kreeg Gwen zelf een burn-out, waarna ze het roer heeft omgegooid. Zo liet ze haar carrière als zakelijk bankier achter zich om een lange reis daar Azië te maken en zo te leren over de Oosterse gezondheidsleer en healing-technieken. Zo maakte ze kennis met “Ecstatic Dance”, het vrij en intuïtief bewegen op muziek, en dit is sinds dien haar grote passie. 

Tijdens haar reizen door de wereld heeft ze duizenden mensen mogen inspireren om rust te vinden, terug te komen bij zichzelf en te vertrouwen op hun intuïtie. Ze heeft onder andere lesgegeven bij verschillende yoga-retraites en grote resorts in India en Thailand en sinds 2019 geeft ze yogales bij verschillende studio’s in België. 

Naast regelmatige workshops, cirkels, dag- en weekend retraites geeft ze Thaise en Ayurvedische massages en energetische healings. Ook geeft ze life-/ en business coaching gericht op het balanceren van de vrouwelijke en mannelijke energie.

Op reis laat ze zichzelf graag inspireren en zo heeft zij vooral in Azië tal van opleidingen gedaan op het gebied van yoga, meditatie, massage en soundhealing bij fantastische, inspireerde teachers. 

Gwen heeft de gave om een veilige omgeving te creëren waardoor je je direct op je gemak voelt. Zo kun je volledig jezelf zijn. De meest gehoorde feedback over Gwen is: “Dat deed deugd! Jij straalt rust uit. Ik voel me weer opgeladen en thuis bij mezelf.”