Mantra Concert

Zondag 15 december 2019, 14u30 – 16u

Bij Prana Yoga Studio zijn we grote fan van mantra’s, kirtan & bhakti. Bij het chanten reciteren we mooie Sanskriete klanken, een vorm van yoga voor en door de groep vergezeld van het geluid van muziek. Het creëert een meditatieve gemoedstoestand. Dit gebeurt in de vorm van een heilige uitspraak, een klinkend geluid, een letterwoord of foneem. Woorden die reeds duizenden jaren oud zijn en worden ervaren als zeer rustgevend, vreugdevol met psychologische en helende krachten. Magie, overgave, liefde en dankbaarheid om een veranderde staat van bewustzijn in te leiden. Het is een geweldige manier om emoties te ontgrendelen.

We willen je graag laten genieten van deze muzikale ervaring. Zowel trage als ritmische mantra’s maken deel uit van het repertoire, je zal verrast zijn van de ambiance die mantra zingen teweeg kan brengen. Naast die uitgelatenheid is er uiteraard ook plaats & tijd voor ontroering.

Iedereen kan hieraan deelnemen, geen yoga- of zang ervaring vereist. Als je liever gewoon wil komen luisteren en niet meezingen, helemaal prima voor ons! Voel je vrij.

Veerle Hollevoet is een vaste waarde in onze Prana Yoga Studio als muzikante, ze geeft 1 keer per maand een Bhakti Yoga Les op zondag, een echte aanrader! Ze is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. Al 20 jaar zingt ze Mantra en Kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti yoga. Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze jong was en zingt nu de laatste drie jaar mantra en kirtan in yogastudio’s en geeft workshops in België en daarbuiten.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties bij Flowing Wakefullness Fellowship begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Op een onbewaakt moment kun je haar vangen met het zingen van een liedje met of zonder de gitaren of andere instrumenten. Ze gebruikt ook haar stem en de kracht van ademhaling tijdens de massagesessies. Ze houdt van elk moment. Onder het motto ‘you can join in, choose for love, the power of Oneness, Ohm’ zingt en speelt ze daarom met overgave en open hart.

Laat je adem je leraar zijn: ‘Breath Shall be thy chariot’, Jai Guru Dev!

Muzikanten: Veerle Hollevoet (gitaar & zang), Bart Willems (percussie), Karen Vanlangendonck (harmonium & zang)

Wanneer: Zondag 15 december, van 14u30 – 16u

Waar: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Prijs: €20

Inschrijven: stuur een mailtje naar admin@pranayogastudio.be