Mantra Concert

Vrijdag 10 maart 2023

20u – 21u30 

Inhoud

Dit mantra concert is een gelegenheid om jouw innerlijke wereld te vertalen naar klank. Het groepsgebeuren versterkt de magie die ontstaat wanneer je vanuit je diepste wezen zingt. We nodigen je uit om alles even los te laten en je ziel te laten zingen.

Er is geen voorkennis vereist en het geeft ook helemaal niet als je niet echt toonvast kan zingen. Het gaat om de overgave en het plezier dat we beleven door samen een lied te creëren.

We zingen een tiental mantra’s, begeleid door gitaar, harmonium en drum.

Samen vieren, verbinden, trillen, zingen… 

Dit concert wordt geleid met zang & gitaar door Veerle Hollevoet.

Ze krijgt versterking van Karen Vanlangendonck. Via haar indisch harmonium & stem creëert ze een samen met Veerle een magische blend.

Guy De Castro vult de dames mooi aan met percussie & ukelele.

 

 

Praktisch

Voor wie: iedereen die houdt van muziek, mantra’s & diepgang. Geen zang ervaring vereist.

Tijdstip: van 20u tot 21u30

Prijs: €25 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Annulatie: onze workshops & specials kan je ten laatste 24u op voorhand kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 24u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water

Kledij: makkelijke, kledij waarmee je op de grond kan zitten

Extra info: wij voorzien zitkussens & enkele stoelen

 

 

 

Muzikanten

Veerle Hollevoet

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. Al 20 jaar zingt ze mantra en kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti Yoga.

Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dans en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze volgde verschillende Bhakti workshops en retreats, onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu & Mischka,… Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze nog jonger was.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Onder het motto “You can join in, choose for love, the power of oneness, Om “, begeleidt ze haar lessen en zingt ze met vreugde en open hart, én met de uitnodiging om deel te nemen. Laat je adem je leraar zijn en kom dicht bij jezelf.

Lees hier meer over Veerle.

 

Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met 24 jaar ervaring. 

In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar krachtigere vormen van yoga beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Lees hier meer over Karen. 

Veerle & Karen zongen jaren samen in een mantra band en werken de laatste jaren op regelmatige basis samen tijdens yogalessen, weekends en workshops. Waar ze hun muzikaliteit en liefde voor yogales geven samen brengen om velen te inspireren op hun persoonlijke pad. Tijdens dit concert worden ze via percussie & ukelele mee begeleid door Guy De Castro.