Live Music Yin met Soundhealing

Maandag 18 april 2022

10u – 12u 

Inhoud

Laat je onderdompelen in helende klanken tijdens deze Live Music Yin Sessie met Soundhealing met Veerle & Karen. Via verschillende muziekinstrumenten en twee stemmen die samenblenden op een unieke manier kom je tot rust in liggende restorative & yin yoga poses. Laat de vibraties binnenkomen via je gehoor in je hart en verspreid zo de ontspanning tot in de diepste cel van je lichaam. Je krijgt het geschenk van tijd, opening & muziek tijdens deze twee uur durende sessie.

 

 

Praktisch

Voor wie: iedereen die houdt van muziek, ontspanning & yoga. Geen yoga ervaring vereist.

Tijdstip: van 10u tot 12u

Prijs: €25 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Inschrijven: Dit event is volzet. We hebben een wachtlijst. Mail ons op info@pranayogakaren.be met je gsm nummer erbij. Het kan zijn dat we je last minute contacteren als er plek vrij komt. 

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: yogamat, afgesloten flesje water

Kledij: makkelijke, warme, stretchende kledij

 

 

 

Teachers

Veerle Hollevoet

 

 

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. Al 20 jaar zingt ze mantra en kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti Yoga.

Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dans en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze volgde verschillende Bhakti workshops en retreats, onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu & Mischka,… Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze nog jonger was.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Onder het motto “You can join in, choose for love, the power of oneness, Om “, begeleidt ze haar lessen en zingt ze met vreugde en open hart, én met de uitnodiging om deel te nemen. Laat je adem je leraar zijn en kom dicht bij jezelf.

Lees hier meer over Veerle.

 

Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met 20 jaar ervaring. 

In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar krachtigere vormen van yoga beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Lees hier meer over Karen. 

Veerle & Karen zongen jaren samen in een mantra band en werken de laatste jaren op regelmatige basis samen tijdens yogalessen, weekends en workshops. Waar ze hun muzikaliteit en liefde voor yogales geven samen brengen om velen te inspireren op hun persoonlijke pad.