Kunda Dance Meditation Special

Vrijdag 2 december 2022

19u30 – 21u30  

Inhoud

Laat je niet misleiden door het woordje ‘dance’… Het is een unieke speciale Movement gebaseerd op Kundalini Yoga, Thai Chi en Qi-Gong.

We bewegen doorheen de chakra’s en nodigen terwijl een frisse levendige energie uit in ons dagelijks leven. Het geeft jou een boost waar je je energie weer voelt bewegen! Wij noemen het FEEL GOOD chemicaliën! Energie in ons lichaam en rust in de mind. Een Movement waar je je ontspannen voelt en tegelijkertijd ontwaakt.

De muziek die we erbij gebruiken heeft de frequentie 5 Hz = de liefdesfrequentie! We zetten hierdoor ons hart extra open om te ontvangen. Puur alchemie die de oude gewoonten van het verleden verandert en een nieuw begin creëert.

Leer hoe je het verleden kunt loslaten en opnieuw verbinding kunt maken terwijl we  jouw chakra’s op één lijn brengen en werken aan het helen van lichaam en geest.

Tijdens deze special maken we de reis door lichaam & geest compleet door af te ronden met een unieke meditatie, waarbij je tijd neemt om alles wat op gang is gezet tijdens de Movements te laten inwerken. Dit is een geweldige manier om je weekend te starten!

 

 

Praktisch

Voor wie: iedereen die houdt van beweging, dans, bewustzijn & meditatie

Tijdstip: van 19u30 tot 21u30

Prijs: €30 (ter plaatse te betalen, cash of met Payconiq, we werken op basis van vertrouwen en rekenen op je aanwezigheid)

Annulatie: je kan tot 4u kostenloos annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Wees je bewust van de plek die je inneemt van anderen zolang je gereserveerd staat. Hartelijk dank om hier bewust mee om te gaan. Annuleer je later dan 4u op voorhand vragen we je om het bedrag aan ons over te schrijven.

Inschrijven: klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Momenteel hebben we een wachtlijst. Je kan dus niet meer boeken via bovenstaande link. Tenzij er toch plots iemand uitschrijft. Je kan altijd zelf regelmatig blijven proberen via bovenstaande weg. En anders, stuur ons een mailtje, naar admin@pranayogastudio.be en we zetten je op de wachtlijst.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamatje (als je er geen hebt kan je dit lenen bij ons)

Kledij: makkelijke kledij waarmee je goed kan bewegen en op de grond kan zitten, doe laagjes aan, we gaan van warm naar kouder

Extra info: wij voorzien zitkussens & dekens

 

 

 

Teacher

 

 

Rim Bahri

 

Rim is een gepassioneerd persoon als het aankomt op bewegen. Zowel zichzelf in beweging zetten alsook de mensen rondom haar is haar doel. Fysiek en mentaal.

Ze is een 900 uur gecertificeerd teacher en blijft zichzelf elke dag opnieuw verbeteren. De beweging stopt nooit.

Ze is er geen voorstander van om een ‘label’ te plakken op het soort yoga dat ze brengt. Theoretisch is ze opgeleid in yin – kundalini – dans – vinyasa en relaxatie. Ze brengt dit alles samen in één woord: MOVEMENT.

Rim kijkt er naar uit om jullie opnieuw in onze studio te mogen inspireren tijdens deze avond!