Happy Get Together Party 10 jaar PYS

Zaterdag 25 november 2023

20u – 23u 

Inhoud

 

Whoop, whoop, Prana Yoga Studio wordt in november 10 jaar. Hoe cool is dat?! Dat mag dus gevierd worden! Met DJ Maaike De Waele gaan we er een spetterend feestje van maken. We dansen op de vrolijke beats van de jaren 80, 90 & 00! Eerst was er gezed op blote voeten of sokken. Maar we hebben beslist: you can leave your shoes on!

Van 20u tot 21u geven we een receptie met drankjes, hapjes én doen we onze prijsuitreiking van onze grote spaaractie. Er zal ook nog een extra verrassingsprijs zijn die avond, elke aanwezige maakt kans hierop ;-). Gevolgd door een suprise act, jippie! En van 21u tot 23u dansen we de pannen van het dak. Trust me, deze celebration wil je niet missen! Vorig jaar dansten 75 yogi’s zich te pletter tijdens mijn birthday party, het was echt grote ambiance met super happy vibes.

Met het Happy Get Together concept willen we graag mensen samen brengen op een luchtig niveau met iets anders dan yoga.  Een community in plezier, liefde & connectie, that’s what we aim for!

 

 

Praktisch

Voor wie: al onze yogi’s

Tijdstip: van 20u tot 23u

Prijs: GRATIS!! We vroegen eerst €10 inkom, maar ik besloot vanuit mijn hart alles gratis te geven die avond, als dank voor jullie liefde & trouwen komst naar de lessen of onze andere activiteiten.

Inschrijven: je kan inschrijven voor dit event vanaf 25 oktober om 18u, klik op deze link om je in te schrijven. Hou er rekening mee dat sommige activiteiten snel volboekt zijn, wacht dus niet te lang ;-).

Annulatie: mogen we vragen om ten laatste 24u te annuleren door in je bevestigingsmail op de cancel knop te klikken en de velden in te vullen. Zo kunnen we de organisatie & drank helemaal top voorbereiden.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: je goed humeur & dansbenen!

Kledij: we dansen dan toch met schoenen aan, eerst werd gezegd blote voeten, dit mag ook nog steeds, maar wil je liever je schoenen aanhouden, go for it! Verder draag je gewoon waar je je goed in voelt, chique, casual, fancy, sporty, elegant… Kies maar!

Extra info: wij voorzien drank, schrijf je dus tijdig in zodat we ons goed kunnen organiseren.

 

 

 

DJ

 

 

Maaike Dewaele

Maaike Dewaele is een opkomend talent in DJ-land. Met haar opzwepende beats van alle genres krijgt ze telkens iedereen aan het dansen! Haar motto is: “Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen”.

Ze draaide reeds op plaatsen als Bar Nord, Antwerp Oldskool Festival, Matterhorn Sud, Gaarkeuken, Francorchamps Formule 1 en nog veel meer plekken.

Ze brengt waanzinnig veel energy, happiness & good vibes in de wereld via haar muziek. Maar ook via haar yoga & workouts, die ze doorgeeft in haar eigen Studio M te Antwerpen. Verder heeft ze ook een online kledinglijn waar vele vrouwen blij van worden.

Ontdek hier meer over Maaike en haar Studio M.