Happy Get Together in the garden

Zaterdag 6 augustus 2022

15u15 – 17u30 

Inhoud

Op zaterdag 6 augustus nodigen we je graag uit voor een “Happy Get Together” in de tuin van ons Kathleen. We serveren gratis drankjes en tapa’s om je te bedanken voor je trouwe aanwezigheid in onze yogalessen. We zitten gezellig bij elkaar en doen een babbeltje, we maken er een leuke verbindende namiddag van. Na enkele zotte jaren vinden we wel dat we dat allemaal verdiend hebben, dat samenzijn met gelijkgestemde zielen. 
Voorafgaand is er om 14u een live music yin yoga met Veerle & Karen, schrijf je hier gerust apart voor in als je het graag wil combineren. De yogales betaal je met je beurtenkaart of via een losse les (€13). De Happy Get Together is gratis., aangeboden vanuit ons hart. Je mag ook enkel naar dit event komen, schrijf je echter wel op voorhand in. 
 

Let op, bij slecht weer gaat dit event door in onze studio. Check in de ochtend om 9u waar het doorgaat via deze pagina.

 

 

 

Praktisch

Voor wie: al onze fantastische Prana Yogi’s

Tijdstip: van 15u15 tot 17u30

Prijs: gratis

Inschrijven: klik hier om in te schrijven voor de Happy Get Together. Voor de Live Music Yin van 14u kan je hier inschrijven.

Adres: Tuin Kathleen, Kerkhoflei 33, 2861 OLV Waver. Het huis is 70m achterin gelegen, wandel over de onverharde weg recht over de Schranslei. Parkeren doe je in de straat of op de parking van SKWavria. Fietsen mogen gestald worden aan het huis.

Meebrengen & kledij: Breng zelf iets mee om op het gras te zitten, doe gemakkelijke kledij aan waarin je je goed voelt en waarmee je makkelijk op de grond kan zitten.