Happy Get Together Rummikub Cup in the garden

Zondag 13 augustus 2023

13u30 – 17u30 

Inhoud

Op zondag 13 augustus nodigen we je graag uit voor de “Happy Get Together Rummikub Cup” in de tuin van ons Kathleen. We serveren lekkere drankjes en tapa’s én we spelen het alombekende gezelschapsspel Rummikub. Mensen die me goed kennen weten dat ik heel graag spelletjes speel, het haalt het innerlijke kind in me naar boven en brengt me helemaal in de speelse flow van het nu. Aangezien ik graag mijn happiness deel, organiseer ik met een grote smile deze namiddag.
 
Ben jij helemaal nieuw in dit spel? Niet getreurd, we leren het je met veel plezier aan. Speel jij al lang Rummikub? Top, wij leggen je graag “onze spelregels” opnieuw uit. We starten om 13u30 met de uitleg van het spel & de regels. Om 14u start het tornooi waarbij we tot 17u met de nodige tussenpauzes iedereen 4 rondes in totaal laten spelen. We hebben een doorschuifsysteem waardoor je gezellig kan spelen met verschillende mensen. Er lopen heel de tijd spelassistenten van ons rond om je te helpen waar nodig. Voor de winnaar(s) is er een leuke prijs en vooral de eer voorzien :-). Tussendoor is er tijd voor een drankje, babbeltje & tapa’tje.

We voorzien tafels & stoelen voor deze namiddag. Comfort verzekerd dus. Bij zonnig weer zullen sommige tafels in de zon staan en andere tafels in de schaduw. Voorzie je met zonnemelk of aangepaste kledij met laagjes bij frisser weer. Bij regenweer gaat de activiteit gewoon in onze studio door. Check in de ochtend op deze pagina om te kijken of we de les verplaatsen naar de studio. Bij geen extra bericht gaat het gewoon in de tuin door.

Met het Happy Get Together concept van Prana Yoga Studio willen we graag mensen samen brengen op een dieper niveau, waar luchtigheid ook zeker een deel van uitmaakt. We doen eens iets anders dan yoga. Een community in respect, liefde, speelsheid & connectie, that’s what we aim for!

 

 

 

Praktisch

Voor wie: al onze fantastische Prana Yogi’s

Tijdstip: van 13u30 tot 17u30

Prijs: €10

Inschrijven: klik hier om in te schrijven voor dit Happy Get Together Evenement. De inschrijvingen zijn afgesloten vanaf zaterdag 12 aug om 15u.

Annulatie: aangezien we ons goed willen organiseren qua catering & qua aantal deelnemers tornooi, vragen we om ten laatste 24u op voorhand te annuleren. Latere annulaties zullen aangerekend worden.

Adres: Tuin Kathleen, Kerkhoflei 33, 2861 OLV Waver. Het huis is 70m achterin gelegen, wandel over de onverharde weg recht over de Schranslei. Parkeren doe je in de straat of op de parking van SKWavria. Fietsen mogen gestald worden aan het huis.

Meebrengen & kledij: Voorzie je met zonnemelk of aangepaste kledij met laagjes bij frisser weer. Voor de rest voorzien wij alles.