Happy Get Together Drink & Fuif

Vrijdag 4 november 2022

20u – 23u 

Inhoud

 

Yes, ik word 45 lentes jong! Dat mag gevierd worden! Omdat ik graag mijn happy joy met jullie deel nodig ik jullie allemaal uit voor dit spetterend feestje. Om 20u gaan de deuren open en bouwen we rustig op tijdens een drink om daarna van 21u tot 23u de pannen van het dak te dansen op de fantastische beats van DJ Maaike Dewaele. Trust me, deze celebration wil je niet missen!

Liefs,

Karen

xxx

Het Happy Get Together concept van Prana Yoga Studio kreeg al een mooie start in de zomer van 2022, toen we in de tuin van Kathleen gezellig samenzaten met drankjes, tapa’s, verdiepende gesprekken & enkele mantra’s met gelijkgestemde mensen. We willen met dit concept graag mensen samen brengen op een dieper niveau, waar luchtigheid ook zeker een deel van uitmaakt. Een community in respect, liefde & connectie, that’s what we aim for!

 

 

Praktisch

Voor wie: al mijn yogi’s, familie & vrienden

Tijdstip: van 20u tot 23u

Prijs: gratis

Cadeau: ik heb lang nagedacht en ingevoeld over een goed doel dat ik wil steunen met mijn verjaardag. Er kwam maar niets waar ik 100% happy van werd. Tot ik mijn tanden stond te poetsen op een random moment en ik het ineens wist! Heel graag zou ik willen dat je het budget dat je normaal zou spenderen aan een attentie of cadeau aan mij, aan jezelf besteedt. Want eerlijk? Ik heb al alles wat me gelukkig maakt. Koop dus of doe iets met dat bedrag wat jou blij maakt. Koop bloemen voor jezelf, geef jezelf een saunabon, ga eens lekker op restaurant, koop een juweeltje of klein decoratiestukje voor jezelf. Maakt niet uit wat, als JIJ er maar blij van wordt. Beleef het bewust, geniet ervan! We kunnen allemaal nog wat zelfliefde, zorg & attenties gebruiken, daar is nooit te veel van. Wat ik ook leuk zou vinden is dat je achteraf een foto naar mij stuurt van jouw cadeau aan jezelf. Of dat je het post op Facebook of Instagram met onze tag erbij. I know, niet iedereen is zo zot op social media en foto’s zoals ik. Dus als dat je dan weer niet blij maakt, don’t do it :-). Vertel het me dan gewoon. Of schrijf het op een kaart. Verder zijn je natuurlijk je aanwezigheid & dancemoves de grootste geschenken die je me kan geven.

Inschrijven: klik op deze link en vul alle verdere velden in. Je krijgt meteen een bevestiging van je inschrijving in je mailbox. Check je spam. Schrijf je in voor meerdere personen, vul dan per persoon de velden van bij de start van de link opnieuw in.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: je goed humeur & dansbenen!

Kledij: we dansen op blote voeten of op sokken. Verder draag je gewoon waar je je goed in voelt, chique, casual, fancy, sporty, elegant… Kies maar!

Extra info: wij voorzien drank, schrijf je dus tijdig in zodat we ons goed kunnen organiseren.

 

 

 

DJ

 

 

Maaike Dewaele

Maaike Dewaele is een opkomend talent in DJ-land. Met haar opzwepende beats van alle genres krijgt ze telkens iedereen aan het dansen! Haar motto is: “Het leven is een feest, je moet alleen zelf de slingers ophangen”.

Ze draaide reeds op plaatsen als Bar Nord, Antwerp Oldskool Festival, Matterhorn Sud, Gaarkeuken, Francorchamps Formule 1 en nog veel meer plekken.

Ze brengt waanzinnig veel energy, happiness & good vibes in de wereld via haar muziek. Maar ook via haar yoga & workouts, die ze doorgeeft in haar eigen Studio M te Antwerpen. Verder heeft ze ook een online kledinglijn waar vele vrouwen blij van worden.

Ontdek hier meer over Maaike en haar Studio M.