1-Dag-Yogaretreat ” Pluk de dag”

Zondag 15 mei 2022 

Kom mee genieten van deze 1 Dag Yogaretreat waar we samen het genot van het leven ontdekken.

 

Programma

Deze dag staat in het teken van genieten. Kom mee met ons ontspannen, bewegen, verbinden en verdiepen op deze ééndagsretreat. We dompelen je onder in momenten van yin yoga, zachte hatha yoga, samen lunchen, blotevoetenpad, yogastretch, mindfulness & sharing is caring. Karen begeleidt je de hele dag zodat je kan vertrouwen op het moment en al je verantwoordelijkheden even opzij kan leggen. Dit is JOUW dag, dit is JOUW geschenk voor jezelf.

Iedereen kan dit, iedereen is welkom. Vertrouw op het proces & voel je verbonden met de groep.

Inbegrepen in de dag: alle sessies, vegetarische lunch (salade met hummus), yogitea, water, koffie & frisdrank.

9u30 – 10u intro dag, theemoment

10u – 12u zachte hatha yoga & yogastretch

12u30 – 13u45 lunch

13u45 – 14u30 blote voeten pad

15u – 16u30 yin yoga & mindfulness

16u30 – 17u deelmoment

 

Praktisch

Tijdstip: van 9u30 tot 17u

Prijs: €80

Klik hier om in te schrijven voor deze dag. Inschrijven kan tot 48u op voorhand. Annuleren kan tot 48u op voorhand kostenloos.

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver. We wandelen voor de lunch en het blotevoetenpad samen naar Triple C’s, op 10 minuten wandelafstand van onze studio.

Meebrengen: afgesloten flesje water, yogamat (als je dit niet hebt kan je dit lenen bij ons)

Kledij: zowel makkelijke, warme, stretchende kledij voor binnen als kledij voor het blotevoetenpad. Zorg voor een broek die je kan omhoog schuiven tot aan de knieën (we wandelen door een stukje water) en breng een handdoekje mee om je voeten nadien af te kuisen. 

 

Yogateacher Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met 20 jaar ervaring. 

In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar krachtigere vormen van yoga beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Lees hier meer over Karen.