Yoga & Schrijven vanuit je hart

Zondag 8 december 2019, 10u -13u

Zoals yoga een reis door je lichaam is die je helpt dichter bij jezelf te komen, is schrijven vanuit je hart een reis met je pen waarbij je verbinding met jezelf ervaart én persoonlijk kan groeien. Je ontdekt wat diep in je leeft en komt zo thuis in jezelf en het leven. Het gaat om wie je bent en het proces dat je doormaakt. Want woorden geven je je eigenheid en bieden op elk moment een houvast. Je ervaart het plezier van schrijven.

Tijdens deze workshop schrijven we rond het thema warmte. Met eenvoudige speelse opdrachten zorgt Veerle ervoor dat je pen als vanzelf in beweging komt. De oefeningen stimuleren je creativiteit. Ze brengen een spontaan proces op gang waar je een warm gevoel van krijgt.

Na het schrijven helpt Karen je die warmte vasthouden met een zachte yin yoga sessie.

Van jongs af had Veerle Schaltin een passie voor woorden en taal.  In haar tienerjaren hield ze een dagboek bij en pende ze gedichten neer.  Opstellen schrijven was haar ding. Ooit waagde ze zich aan een kinderboek voor eerste lezertjes. Vandaag is ze levensverhalen- en schrijfcoach, en oprichter van WiebelWoorden. Ze mocht ondervinden dat iedereen kan schrijven. Schrijven is immers ‘vertellen op papier’. En wij mensen zijn vertellers. De verhalen die je over jezelf vertelt, hebben een invloed op hoe je in het leven staat. Ze neerschrijven is pure zelfzorg.

Veerle coacht vanuit openheid, zachtheid, respect en liefde.  De sessies zijn creatief, diepgaand en speels.

Veerle & Karen leerden elkaar kennen in Prana Yoga Studio, waar Veerle al enkele jaren yoga beoefent. Schrijven is ook een grote passie van Karen, en zo kwam zij terecht in het maandelijkse “Schrijfcafé” van Veerle.

 

Teachers: Veerle Schaltin & Karen Vanlangendonck

Wanneer: Zondag 8 december, van 10u – 13u

Waar: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Prijs: €40

Inschrijven: stuur een mailtje naar admin@pranayogastudio.be