Voorwaarden

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Elke betaling gebeurt cash, er is geen bancontact in de studio. Er is een bankautomaat recht over de deur. Gelieve op tijd je abonnement of beurtenkaart te vernieuwen, er wordt geen les gevolgd zonder betaling.

Beurtenkaarten en abonnementen zijn enkel verlengbaar wegens medische redenen met een geldig doktersvoorschrift. Terugbetaling is niet mogelijk. Als je ziek bent en niet kan deelnemen aan de lessen wegens die reden (wij zijn ervan overtuigd dat ook in tijden van ziekte vele van onze yogastijlen wel haalbaar zijn), dan mag je ons verwittigen met een mailtje. Wij bevriezen op dat moment je kaart en als je terugkomt breng je een doktersbewijs mee voor de periode van je afwezigheid. Met plezier verlengen wij dan je kaart en hopen we dat de gezondheid weer kan floreren.

De geldigheidstermijnen verlengen wanneer de Studio sluit, dit is max. 4 weken per jaar.

Het uurrooster kan op elk moment gewijzigd worden.

Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen. Wij raden u aan om een privé ongevallen verzekering af te sluiten. Bij Zekersporten.be kunt u een interessante, voordelige sportverzekering afsluiten.

De meeste ziekenfondsen betalen per jaar een bedrag aan je terug (15 à 20€) als je lid bent bij een sportclub. Wij zijn een erkende sportclub, dus je mag het sportaanvraagformulier van jouw ziekenfonds bij ons laten invullen, 1x per jaar.

Bij aankoop van een online audio les uit onze webshop krijg je een link toegestuurd waarmee je de les kan downloaden. Eens je die hebt, heb je die voor altijd. Je kan niet afzien van deze aankoop, er gebeuren geen terugbetalingen. Mogen we vragen om deze link of deze gedownloade les niet door te sturen naar anderen. We rekenen op je eerlijkheid, we schenken je hierbij het volste vertrouwen. Namasté.