Veerle Hollevoet

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. Al 20 jaar zingt ze Mantra en Kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti yoga. Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dansen zong in musicals bij Jeugdtheater ondersteboven.

Ze volgde verschillende Bhakti workshops and retreats onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu en Mischka,… Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze jong was en nu zingt ze de laatste vijf jaar Mantra en Kirtan in yoga-studio’s en geeft workshops in België en daarbuiten.

De laatste jaren kwam ook de Thaise yoga massage meer en meer in haar wereld. Ze volgde reeds succesvol de workshops Authentic Traditional Thai Yoga Massage, Intuitive Journey to Thai Massage, Anathai Breathing and Therapeutic Thai Yoga Massage, certified by the International Society of Traditional Thai Yoga Massage ‘ Sunshine House’. Ze volgde ook een Teacher Training Yin Yoga bij Mirjam Wagner en verdiept zich in de kunst van meditatie onder begeleiding van Vamedeva Sage~Igor Kufayef.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Onder het motto “you can join in, choose for love, the power of oneness, Om “, zingt en speelt ze daarom met vreugde en open hart en met de uitnodiging om mee te zingen. Laat je adem je leraar zijn, kom dicht bij jezelf.

Bij Prana Yoga Studio is Veerle de vaste waarde bij alle Mantra en muzikale events, alsook geeft ze maandelijks Bhakti Yoga Les in onze Studio. Af en toe biedt ze op zondagnamiddag Individuele Yoga Massages aan in onze Studio.