Veerle Hollevoet

Veerle is een vaste waarde in onze Prana Yoga Studio als muzikante & teacher. Ze is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart.

Al 20 jaar zingt ze Mantra en Kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti yoga. Ze volgde Bhakti-les bij Jai Uttal en Tina Malia, en volgde workshops bij Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald en Lulu and Michka.

Ze volgde reeds succesvol de workshops Authentic Traditional Thai Yoga Massage, Intuitive Journey to Thai Massage, Anathai Breathing and Therapeutic Thai Yoga Massage, certified by the International Society of Traditional Thai Yoga Massage ‘ Sunshine House’.

Ze volgde les in de stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans en zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze jong was en zingt nu de laatste drie jaar mantra en kirtan in yogastudio’s en geeft workshops in België en daarbuiten.

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties bij Flowing Wakefullness Fellowship begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Op een onbewaakt moment kun je haar vangen met het zingen van een liedje met of zonder de gitaren of andere instrumenten. Ze gebruikt ook haar stem en de kracht van ademhaling tijdens de massagesessies. Ze houdt van elk moment. Onder het motto ‘you can join in, choose for love, the power of Oneness, Ohm’ zingt en speelt ze daarom met overgave en open hart.

Laat je adem je leraar zijn: ‘Breath Shall be thy chariot’, Jai Guru Dev!