Nationale Feestdag

Dinsdag 21 juli 2020

Op dinsdag, 21 juli, geven we op de nationale feestdag enkele yogaspecials!!! 

Als de weergoden ons goedgezind zijn gaan we weer Outdoor. Op 2 verschillende adressen in OLV Waver geven we onze lessen, in tuinen waar we enkele weken geleden al heerlijk mochten vertoeven. De locaties liggen dicht bij elkaar, dus je kan voor de twee lessen inschrijven. Dankjewel aan gastvrouwen Heidi, Rosanne en Kiki!!!

Je betaalt de les cash ter plaatse, de Strength & Stretch kost €10 en de Live Music Yin XL kost €15.

Dinsdagochtend om 8u zetten we op deze websitepagina, onze FB pagina en onze Instagram of de lessen zeker doorgaan in de tuinen. Mocht het toch regenachtig zijn, dan laten we alles doorgaan in de studio. Bij inschrijving krijg je het adres doorgestuurd, en de praktische informatie. Inschrijven kan alleen via onderstaande linken (klik op de les die je wil volgen), we aanvaarden geen inschrijvingen via mail meer. Klik op je les, klik op de datum, klik op het uur, klik op confirm, vul de gevraagde info velden in, klik op schedule en je krijgt een bevestigingsmail. Als je niet meer op de datum van de les kan klikken, dan betekent het dat die les volzet is. Probeer dan zeker nog eens last minute, want soms komen er plaatsjes vrij. Breng je eigen matje mee!!!

9u30 – 10u30 STRENGTH & STRETCH met Karen in de tuin van Kiki: geniet van power & stretch! 

11u – 12u30 LIVE MUSIC YIN YOGA XL met Karen & Veerle in de tuin van Heidi & Rosanne: stretch, relax & luister, de vogeltjes zingen mee!