Mieke Barrier

Mieke Barrier woont in Waver samen met haar man Steve en haar 2 zonen. Ze staat tijdens de schoolweek met hart en ziel in haar kleuterklasje te Mechelen. Waar ze zeer regelmatig kidsyoga doet met haar kapoenen, onder het motto je kan niet vroeg genoeg beginnen aan een gezond lichaam en geest ;-). De positieve invloed die yoga op hen heeft is enorm: ze zijn rustiger, genieten meer, durven zich meer te uiten, praten makkelijker over hun gevoelens, ze worden verdraagzamer,… Ook de ouders merken deze veranderingen op en dit was reden genoeg voor Mieke om zich vanaf september 2016  voor 300% te smijten in haar nieuwste uitdaging: kids- en tieneryoga geven in een echte yogastudio ?

Sinds 2017 volgde ze verschillende yin yoga opleidingen en na deze geweldige ervaring viel alles voor haar op zijn plaats! Sindsdien geeft ze ook wekelijks yin yoga lessen. Omdat Mieke zelf heel yang is, zorgt dit voor een perfect evenwicht.

Mieke is ondertussen volledig opgeleid als kinderyogadocente bij Arterre, Helen Purperhart en El Sole. Ook mindfulness voor kids kwam daar aan bod. Haar inspiratie voor de volwassen lessen haalt ze uit haar yin & restorative opleidingen bij Mirjam Wagner, Anat Geiger, Marcel van de Vis Heil & Lizzie Lasater. Leergierig als ze is blijft ze zich voortdurend bijscholen.

Bij Prana Yoga Studio is Mieke reeds een bekend gezicht, waar ze ons verwent met heerlijke Yin Yoga & Restorative Yoga lessen.

Meer info over Mieke vind je op www.zozen.be.