Liesbet Le Roy

Rondreizend in Midden Amerika belandde Liesbet in 2011 op een prachtige eco- camping op het eiland Ometepe in Nicaragua. Na het vele rondtrekken besloot zij hier een pauze in te lassen van verschillende weken.

Ze deed vrijwilligerswerk op de camping en nam deel aan de ochtend yogalessen. Dit betekende een kantelpunt op vele gebieden voor haar… De fysieke uitdaging in combinatie met de rust en concentratie die yoga je geeft tijdens en na een yogales vond ze geweldig. Ze voelde ook meer energiestromen en merkte meer in het “hier en nu” te kunnen zijn.

“De yogahoudingen helpen me om  mezelf en mijn volledige zijn te verbinden”. Het helpt me uit mijn hoofd te komen, te vertragen, mijn hart en buikgevoel te horen… Zo veel moois heeft het me al gegeven…”

Bij aankomst in België is Liesbet blijven deelnemen aan yogalessen. Soms meermaals per week en ook verschillende stijlen. Van de dynamische Vinyasa en stevige Astangha Yoga tot Hatha Yoga en de diep inwerkende, ontspannende Yin Yoga… Ze kan het echt iedereen aanraden!

Door ondermeer haar hart voor kinderen en haar overtuiging van het belang van yogabeoefening met de bijbehorende positieve invloeden, besloot ze een cursus kinderyoga teacher te volgen bij de erkende vzw Arterre. Het was een fantastische, erg verrijkende ervaring. Tijdens haar opleiding gaf ze wekelijks les aan een groepje van 8 kinderen.  Liesbet begeleidde ook enkele yoga/danskampen en geeft sporadisch yoga / vrije danslesjes in scholen.

Liesbet  woonde en werkte verschillende jaren in Colombia. Daar leerde ze ook haar huidige partner kennen. Beiden hebben ze een hart voor de natuur en In 2017 besloten ze naar België te komen. In april 2019 werd ze trotse moeder van Louwie en sinds kort wonen ze in OLV-Waver.

Vanaf januari 2020 is Liesbet de nieuwe kids yoga teacher bij Prana Yoga Studio waarbij onze mini’s en maxi’s zich reuze zullen amuseren. Met al haar wereldse ervaringen & groot bewustzijn zal zij ongetwijfeld een inspiratie zijn voor de kleine yogi.