Individuele Yoga Massage

Enkele zondagen per jaar kan je bij ons Individuele Yoga Massages boeken. Leg je in de handen van Veerle Hollevoet & ga herboren naar huis. Een massage duurt 60 minuten en kost €60. Boeken doe je bij Veerle zelf via 0485/761 889. Je kan kiezen uit de volgende massages:

Oriëntaalse Indische Volledige Lichaamsmassage

Deze massage wordt op Oosterse en professionele wijze gebracht. Ze is een combinatie van de relaxerende en de ayurveda massage waarbij er gewerkt wordt met drukpunten op handen, voeten, rug, nek en schouders. Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van massagetechnieken waarbij er sterke vingers en handpalmen gebruikt worden in combinatie met zachte bewegingen. Op deze manier worden energieblokkades en stress losgemaakt.

Het resultaat van dit alles zijn verlichte benen, een tintelende huid en een lichaam ontdaan van alle stress. Deze massage omvat het volledige lichaam en wordt gegeven met warme Indische olie. De basis van deze massage is het tot rust komen van lichaam en geest. Regelmatig tijd nemen voor een deugddoende massage zorgt dan ook voor een betere gezondheid en meer vitaliteit.

Hiernaast zijn er nog een aantal voordelen:

  • Betere bloedcirculatie
  • Zorgt voor soepelere spieren
  • Vermindert stress
  • Helpt tegen depressie
  • Zuivert het lichaam doordat afvalstoffen sneller afgevoerd kunnen worden.

Thaise Yoga Massage, een combinatie van yoga uit India en acupressuur uit China.

Tijdens deze massage wordt het lichaam in beweging gebracht door houdingen vanuit de yoga en tegelijkertijd worden de energiebanen gemasseerd met behulp van drukpuntmassage. Ook elementen uit de reflexologie worden hierbij ingezet. Wanneer de juiste aandacht bij zowel gever als ontvanger aanwezig is, krijgt deze massage bovendien een meditatief karakter en is de uitwerking nog krachtiger.

De Thaise yogamassage kan diep en intens zijn, maar ook zacht en dynamisch.  U voert onder mijn begeleiding allerlei strekkingen uit, die vloeiend en ritmisch in elkaar overgaan. Ik nodig u uit om via de ademhaling bewust los te laten en stem de massage af op de mogelijkheden en behoefte van jouw lichaam op dat moment.  De Thaise yogamassage wordt gegeven vanuit een holistisch perspectief, een zienswijze waarbij lichaam en geest direct met elkaar in verbinding staan en elkaar beïnvloeden. 

Thaise massage stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen versneld afgevoerd worden. Het immuunsysteem verbetert en pijn vermindert of verdwijnt. De flexibiliteit van spieren en gewrichten neemt toe waardoor je houding verbetert. Door de energiebanen te behandelen wordt ook het energetische lichaam weer in balans gebracht.  Kortom deze 2500 j oude boeddhistische vorm van lichaamswerk mag niet ontbreken in onze hedendaagse stressvolle westerse samenleving. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij aankomst krijg je even de tijd om jezelf te installeren. Zodra je klaar bent kunnen we aan de massage beginnen.

Tijdens onze Oriëntaalse Indische Volledige Lichaamsmassage wordt er steeds gebruik gemaakt van natuurlijke oliën, hou er dus rekening mee dat deze op het ondergoed terecht kunnen komen. De Thaise Yoga Massage wordt met kleren aan gegeven. U krijgt hiervoor een geschikte outfit aangeboden of u voorziet zelf gemakkelijke of loszittende kleding.

Na de massage krijg je een glaasje water om even door te drinken. Dit raden wij aan zodat de vrijgekomen afvalstoffen goed afgevoerd worden.

 

Ontdek de data bij workshops en meer…