Gwen Haandrikman

De drang naar persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie is bij Gwen Haandrikman met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan is zij al bezig met de vraag ‘Waarom zijn wij hier op aarde?’, oftewel, ‘The big WHY?’. Met een moeder en grootouders als natuurgidsen en fervent yogaliefhebbers is Gwen al vroeg meegenomen naar spirituele festivals en tochten door de natuur, waarbij de connectie met onze Moeder Aarde sterk is gehecht. Met de voeten in de aarde en het hoofd in de lucht is er een sterk gevoel van connectie met alles en iedereen om ons heen.

Deze ‘Big Why’ is nooit helemaal verdwenen, maar is iets meer op de achtergrond komen te staan tijdens haar studie Commerciële Economie en Bedrijfseconomie en haar carrière als marketeer en bankier bij een aantal grote firma’s. In deze tijd beoefende ze wel veel yoga om het stress-level in bedwang te houden en is ze altijd bezig geweest met het behouden van een gezonde levensstijl van zowel haarzelf als de mensen om haar heen.

In 2014 nam de grote vraag toch weer de overhand, toen Gwen besloot door een burn-out om haar succesvolle baan als Top-talent en Account-manager Zakelijke Relaties bij een grote Nederlandse bank op te zeggen om met een rugzak alleen door Azië en Afrika te trekken. Hier volgde zij in bijna vier jaar tijd verschillende intensieve yoga-retreats en yoga- en massage-opleidingen in onder andere; Sri Lanka, de Filippijnen, Bali, Thailand en India. Hierdoor is zij nu 500+ uur Yoga Alliance gecertificeerde Yoga Teacher en gecertificeerde Thaise massage beoefenaar. Tijdens de reis geeft ze overal waar ze aan land komt yogalessen en massages in zowel luxe retreat centers of gewoon op het strand op donatie-basis.

Gwen voelt dat het haar missie is om mensen te inspireren om het allerbeste uit zichzelf te halen, zodat ze hun volle potentieel kunnen bereiken in het hebben van een gezond, gelukkig en vredig leven.

Bij Prana Yoga voelt zij zich helemaal thuis en vanaf het moment dat ze daar binnen kwam was ze al meteen opgenomen als onderdeel van de ‘familie’. Momenteel staan Gwen haar teachings bij ons even on hold, maar we verwelkomen ze graag terug in de toekomst!

“Exploring the extremes to find the middle way”

Lees meer over Gwen op www.yogagwen.com