Safety First

Corona Richtlijnen

Corona richtlijnen voor onze Studio

 1. Reserveer je les via onze website. Klik op deze link
 2. Als je ziek bent blijf je thuis
 3. Was je handen thuis, ontsmet bij het toekomen je handen in onze hal
 4. Kom maximum 15 minuten voor de les toe, minimum 5 minuten voor de les
 5. Max 4 personen tegelijk aan het onthaal, doe je schoenen uit (zet ze in de schoenkast of aan de andere kant tegen de muur) en zet je spullen weg, meld je ondertussen aan bij het onthaal. Betalen kan cash of met de Payconic App.
 6. Zorg dat je thuis al omgekleed bent. Kleed je in laagjes, wij laten zoveel mogelijk het raam openstaan voor verluchting. Bij kouder weer doen we het raam open voor, tussen en na de lessen, eens de les begint sluiten we het raam. We meten de luchtkwaliteit met de CO2 meter en blijven altijd binnen de vooropgelegde waarden.
 7. Kies een gemarkeerde plaats in de zaal
 8. Breng je eigen yogaprops mee of neem de props uit de kast. Breng sowieso je eigen yogamat mee, die lenen we niet uit. Alle yogaprops zijn bij ons te koop.
 9. Breng je eigen drankfles mee voor tijdens de les, ervoor en erna kan je thee drinken in onze theehoek of op het terras
 10. Gebruik je gezond verstand bij het terugleggen van de props en bij het verlaten van de zaal. Laat ruimte voor elkaar.
 11. Hou de voordeur vrij voor de andere mensen die buitenkomen of binnenwandelen. Hou ook rekening met de stilte voor de deur als er een nieuwe les begint.

 

WE BLIJVEN STAAN & FLEXIBEL MEE BEWEGEN, WE ZIJN ER VOOR JULLIE!!!