Meditatie

1 Dag Stilte Retreat

Zondag 28 november 2021 (uitverkocht)

Extra datum: Zondag 12 december 2021 (uitverkocht)

Kom mee genieten van deze 1 Dag Retreat waar we samen de magie van stilte ontdekken.

 

Programma

Deze dag staat in het teken van stilte. Kom mee met ons ontspannen, verstillen, genieten en verdiepen op deze ééndagsretreat. We dompelen je onder in momenten van yin yoga, mindful lunchen, wandelen naar het bos, mindfulness op de mat & sharing is caring. Karen begeleidt je de hele dag zodat je kan vertrouwen op het moment en al je verantwoordelijkheden even opzij kan leggen. Dit is JOUW dag, dit is JOUW geschenk voor jezelf.

Iedereen kan dit, iedereen is welkom. Vertrouw op het proces van naar binnen keren. En geniet van de natuur, waar we ons na de lunch mee verbinden.

Inbegrepen in de dag: alle sessies, vegetarische lunch (salade, brood en soep), yogitea & water.

 

Praktisch

Tijdstip: van 9u30 tot 16u

Prijs: €65

Klik hier om in te schrijven voor deze dag. Annuleren kan tot 24u op voorhand kostenloos.

Laat je op de wachtlijst zetten via een mail naar admin@pranayogastudio.be

Adres: Prana Yoga Studio, Dorp 37, 2861 OLV Waver

Meebrengen: afgesloten flesje water, matje, bolster, blok, deken (als je dit niet hebt kan je dit lenen bij ons)

Kledij: zowel makkelijke, warme, stretchende kledij voor binnen als kledij & schoenen voor de namiddagwandeling in de natuur.

We volgen Corona-proof alle regels van dat moment

 

Yogateacher Karen Vanlangendonck

Karen is de oprichtster & hoofdteacher van Prana Yoga Studio. Ze is een internationaal geschoolde yoga teacher met 20 jaar ervaring. 

In 2006 werd ze ziek en hoewel ze al een hele tijd yoga beoefende was dit pas het moment waarop ze de ware helende kracht van yoga ontdekte. Haar krachtigere vormen van yoga beoefening van die periode maakten plaats voor meditatie, waar ze leerde loslaten. Gedurende 9 jaar ziekte was yoga Karen’s beschermengel en steun & toeverlaat.

Wanneer ze haar eerste Yin Yoga les volgde voelde ze dat dit exact was wat haar lichaam en geest op dat moment nodig hadden. Voor, tussen en na enkele zware operaties die ze onderging bleef ze bewust yoga beoefenen, op de manier die toen haalbaar was. Stap voor stap werd ze weer gezond en vandaag straalt Karen als een zon die schijnt op vele mensen die haar pad kruisen in haar Prana Yoga Studio en op andere plaatsen.

Lees hier meer over Karen.